Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem ismerősöm, de látja...

Nem ismerősöm, de látja Messengerben, hogy fent vagyok chaten. Hogyan tudom kikapcsolni?

Figyelt kérdés

Ha írok valakivel Facebookon, ő akkor is látja, hogy elérhető vagyok, ha nem ismerősöm.

Olyan is van, akivel 3 éve beszéltem így Facebook-on, és mégis feldobja neki, hogy elérhető vagyok, és persze nekem is.

Miért? Nem akarom, hogy lássa mikor vagyok fent, és a másik fél sem kíváncsi rám. Nem véletlenül nem vagyunk ismerősök. Így az ismerősnek jelölgetés kicsit értelmetlen, mert annyival vagyunk előrébb, hogy látjuk egymás hírfolyamát.

2021. júl. 18. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A facebook mindig is egy megbízhatatlan undorító fostalicska volt.

Elméletileg ott van, hogy "ne mutasson online" de sok esetben az sem ér semmit.

2021. júl. 18. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 (Doszka):

Na igen, nálam is ki van kapcsolva az elérhető állapot mutatása, mert azt ígéri, hogy az emberek nem fogják látni, hogy mikor vagyok elérhető, de cserébe én sem fogom látni, hogy ki mikor elérhető.

De ettől függetlenül ugyan úgy látom, hogy ki mikor elérhető!

2021. júl. 18. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

tiltsd le

aztán kipróbálhatod h pár hét után feloldod

(elvileg eltűnik a listából)

2021. júl. 18. 19:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Letiltottam.
2021. júl. 20. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell letiltani.

Aki nem ismerősöd a facebookon, hanem csak messenger engedélykérés elfogadása végett jelez egymást elérhetőnek, ezt meglehet szüntetni tiltás nélkül.

A messengerben van ugye az, hogy emberek, ahol írja, hogy mennyien vannak fent, na arra nyomj rá és ott fent találsz egy telefonkönyvet, arra is rá kell nyomni és kilistázza az embereket és az illető, aki nincs a facebook ismerőseid között, annak a neve mellett van az "i" betü és arra kell rányomni, hogy kontakt eltávolítása és így törlődik a messenger kapcsolatotok és többé nem fogjátok egymás elérhető állapotát látni.

2021. júl. 20. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!