Automatikusan megjelöli olvasottként a friss üzeneteket a Messenger, hogyan tudnám ezt kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen, amióta bekerült messengerbe az új frissítés ,,chatfejek átváltoztak buborékokká" azóta csinálja kb ezt. Eléggé kellemetlen szituációkba tud ez keverni, mert ha később szeretnék válaszolni, akkor kvázi nem tudom megtenni, mert olvasottnak jelöli, ha feloldom a telefonom. Konkrétan számon kérnek a beszélgető partnereim, hogy miért nem reagáltam nekik, miközben azt sem tudtam, hogy el lett olvasva. Általában ez a ,,seenelősdi" dolog változik, ha több üzenetet kapok, akkor van hogy csak az egyiket, van amikor mindegyiket, de van amikor (a normálisnak kéne lennie) egyiket sem, csak ha megnyitom. Szeretném visszaállítani, hogyan tegyem meg?2021. ápr. 17. 20:26
1/3 A kérdező kommentje:
Plusz infók: 1. a biztonság kedvéért jelszót cseréltem, és kétfaktoros hitelesítőt állítottam be 2. googlen keresgéltem rá megoldásokat, de sajnos egyik praktika sem vált be számomra.
2021. ápr. 17. 20:45
2/3 anonim válasza:
Mert a Messenger egy szar.
A "látta" már évekkel ezelőtt is megbízhatatlan volt, azóta - ahogy olvasom - csak rosszabb a helyzet.
Aki meg jobban bízik egy ilyen undorító fostalicskában, mint a saját emberi barátjában, azt nem nevezném barátnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Persze, mondjuk ebben igazad van. Köszönöm a válaszodat!
2021. máj. 4. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!