Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Egy FB-ről letöltött rossz...

Egy FB-ről letöltött rossz minőségű videóból meg tudom "szerezni" az eredeti, jó minőségű változatát? Vagy legalább javítani rajta?

Figyelt kérdés
Még tavaly év elején feltöltöttem FB-re egy alapvetően 720p videót, de azóta a face már csak SD minőségben "őrizte" meg, és borzasztóan homályos az egész. A videó nincs már meg a gépemen (kb. 13 másodperces clip amúgy), de letöltöttem FB-ről ezt a gyenge minőségűt. Szóval a kérdés, hogy valahogy tudnék rajta javítani?
2021. júl. 16. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Rosszból nem lesz jó, mivel a nem létező pixeleket nem találja ki neked semmi. Abból lehet csak nagyítani ami rendelkezésre áll, a meglévő képpontok széthúzása miatt viszont erősen romlik a minőség.
2021. júl. 16. 11:06
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy lehetne rajta érdemben javítani.
2021. júl. 16. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Képeket is, videókat is lebutítja. Onnan nem töltöd le az eredetit sajnos.
2021. júl. 16. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!