Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Előfordulhat az hogy a nem...

Előfordulhat az hogy a nem eredeti Windows 7 64 bites változata ne működjön? Többi lent

Figyelt kérdés
Fel rakom a rendszert és mikor aktiválni akarom nem aktiválja , már többször is fel tette és mindig jó volt de most nem aktiválja egyébként a windows loadert használom, előfordulhat hogy a kalóz verzióknak is van egy határ ameddig tudom használni ?

2015. aug. 3. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ma egy Teamos kiadású Windows 7-et telepítettem fel, beépített aktivátorral, de megmondom őszintén, kicsit elbizonytalanodtam, mert ha az aktiválásba belenyúltak, akkor másba is belenyúlhattak ... ki tudja, beraknak egy keyloggert, vagy tudomisén. Ha az én gépem lett volna akkor hagytam volna hogy jóvanaz, mert az én adataimmal nem sok mindent tudnak kezdeni, de nem az enyém volt, így inkább úgy döntöttem hogy letörlöm a francba, és felraktam egy megbízhatóbb forrásból származó cuccot. Nem árt óvatosnak lenni.
2015. aug. 3. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Mind a beépített aktivátor, mind a valahonnan ezer éve elmentett rossz ötlet.

Mindig tiszta telepítés, érintetlen MSDN-es ISO-ból, és aztán a hivatalos forrásból (MDL fórum, Daz threadje) letöltött loaderrel aktiválod. Pro és Enterprise verziót ezen kívül lehet MS Toolkittel is.

2015. aug. 4. 00:03
 3/4 A kérdező kommentje:
az a kérdésem h van olyan h több telepítés után egyszercsak ne működjön a loader ?
2015. aug. 4. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ha elavult, akkor egyes windows frissítések felismerik, és leállítják.
2015. aug. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!