Facebookon hogyan érjem el, hogy több poszt alól is eltűnjenek az engem "kifigurázó" kommentek?
Figyelt kérdés
Már az összes ilyen kommentet a szinte az összes létező módon jelentettem. De a fb nem törli egyiket sem, mivel szerintük egyik sem sérti a közösségi alapelveket. Engem csúfoló kimenetekről van szó. Az emberek akik írják rólam az ilyen kommenteket, azok nagy részét én nem veszem emberszámba. Bármi kérdés van nyugodtan tegyétek fel, szívesen válaszolok!2021. júl. 15. 22:15
71/79 anonim válasza:
Csak van rá okuk. Engem senki sem "csúfol", nem ártok én sem másoknak. Ok nélkül nem csúfolnak embereket. Valószínűleg megérdemled.
72/79 A kérdező kommentje:
Nem érdemlem meg!!! -.-
2021. nov. 12. 06:30
73/79 A kérdező kommentje:
Szóval hogyan érjem el,hogy eltűnjenek a komnentek?
2021. dec. 5. 15:19
74/79 Alex Fly válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ.
75/79 A kérdező kommentje:
Szóval??.
2021. dec. 5. 20:49
76/79 Alex Fly válasza:
Szóval ezzel a hozzáállással csak még több ilyen kommentet fogsz generálni, nem hogy a meglevőket eltüntetni. És nem is csodálkozom rajta...
77/79 A kérdező kommentje:
Milyen hozzáállással?
2021. dec. 6. 09:56
78/79 anonim válasza:
hagyd Alex. a kerdezo vagy ertelmi fogyatekos van troll. nem ez az elso kerdese
79/79 Alex Fly válasza:
@78: tudom, több helyen is ugyanezt csinálja. Biztos valami unatkozó hülyegyerek, akinek már teljesen elfáradt a jobb keze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!