Facebookon hogyan érjem el, hogy több poszt alól is eltűnjenek az engem "kifigurázó" kommentek?
Figyelt kérdés
Már az összes ilyen kommentet a szinte az összes létező módon jelentettem. De a fb nem törli egyiket sem, mivel szerintük egyik sem sérti a közösségi alapelveket. Engem csúfoló kimenetekről van szó. Az emberek akik írják rólam az ilyen kommenteket, azok nagy részét én nem veszem emberszámba. Bármi kérdés van nyugodtan tegyétek fel, szívesen válaszolok!2021. júl. 15. 22:15
61/79 anonim válasza:
te vagy az évkönyves tollfirkás kérdező?
62/79 A kérdező kommentje:
T*karodj már innen máshova szemetelni!!! Értelmes, segítőkész válaszokat várok!!!
2021. okt. 10. 22:13
63/79 Alex Fly válasza:
@62: kaptál értelmes választ -nem tetszett. Ami neked tetszene, az nem értelmes... Akkor meg mit akarsz még?
64/79 A kérdező kommentje:
Nem kaptam értelmes választ!!! Nincs olyan értelmes válasz, hogy így és így jelentsd a kommentet és akkor biztosan törölni fogják!
2021. okt. 11. 08:38
66/79 A kérdező kommentje:
Téged törölnélek innen...
2021. okt. 11. 09:56
67/79 Alex Fly válasza:
@64: na olyan választ valóban nem kaptál, mivel az nem így működik. Arról, hogy nem vagy képes elfogadni a valóságot, nem a válaszadók tehetnek.
68/79 A kérdező kommentje:
Szia.
Oké.
Szia.
2021. okt. 11. 11:11
69/79 anonim válasza:
Nem fog tetszeni, de azokat a kommenteket amelyek nem ütköznek nagyon durván a facebook szabályzatába nem fogják törölni. A kommentet csak az törölheti aki kitette (ha nem a saját posztod alatt van).
Ha kimeríti a BTK becsületsértés tényállását, akkor keresel egy ügyvédet, feljelentést tesztek becsületsértésért, és ha azt a bíróság elfogadja akkor kötelezhetik a kommentelőt, hogy törölje a posztot. Ha nem meríti ki akkor semmit nem tehetsz ellene. Ez van, ilyen a világ.
70/79 A kérdező kommentje:
#69 ezeket tudom. Eléggé kimerítőek a kommentek!
2021. nov. 11. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!