Valaki ajánlani egy jó LTE routert?
Figyelt kérdés
Zyxel LTE3301 routerem van már 5 éves eddig jól működött, de mostanában eltűnik a net és újra kell indítani, hetente, kéthetente. Az a baj, hogy vidéki házban van padláson, kamera, riasztó fűtés vezérlésre ezért macera hogy nem látok semmit mert leakad a netről.
Azért tettem fel ilyen hülyén a kérdést mert ez a kertén oldal nem enged olyat kérdezni, hogy "tudna e valaki ajánlani", hogy az anyámba tegyem fel másképp ezt a kérdést.
2021. júl. 13. 18:43
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
ezt az antennát megvettem én is a jelenlegi routeremhez, de most fogom visszaküldeni, mert nem jó. Ezzel egyáltalán nem volt jel valamiért. A Huawei B535nek nem beépített antennái vannak?
2021. júl. 13. 19:12
3/6 anonim válasza:
Van beépített is, de külsővel jobb értékeket ad.
4/6 anonim válasza:
TP-Link routerek között keresgélj, azok a legjobbak.
akár 4000 forinttól lehet kapni nagyon jót.
5/6 A kérdező kommentje:
Azért leakadhat a net mert gyenge a jel? Ha igen lehet hogy inkább egy antennát kéne vennem amit kirakok a tetőn kívülre?
2021. júl. 15. 10:50
6/6 A kérdező kommentje:
na végül maradt a router. kicsit állítgattam rajta. úgy néz ki az volt a gond, hogy a network type 2/3/4G re volt átállítva. Átállítottam 4G only ra és most már lassan két hete nem akadt le és a router jelerősség jelzó is zöldben van.
2021. aug. 1. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!