Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak én vettem észre, hogy ha...

Csak én vettem észre, hogy ha youtubeon csúnya szót írsz be, akkor se a keresési előzmények között nem lesz ott, se nem lesznek ajánlott folytatások?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 06:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, ez így működik.

Magyar szavakra még nem keresgettem, de az angol csúnya szavaknál ez tényleg így van.

2021. júl. 13. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de pl szexuális tartalmaknál sem marad meg, vagy ha azt írod be, hogy "hitler". A "stalin" meg a "lenin" megmarad, a Google szerint ők jó emberek voltak.
2021. júl. 13. 07:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Hitlert még nem próbáltam a jutubon, de nem is akarom, mert még a végén letilt a hülye!

És az nem hiányzik nekem, mert 2018 novembere óta használom ezt a profilomat, és itt van már az összes feliratkozásom.

2021. júl. 13. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg sem fordult a fejemben, hogy csúnya szavakat írjak be a YouTube-ra, mivel már olyan alapvideókat sem enged megnézni, ahol például kiderül, hogy Galla Miklós miért nem kaphatott Karinthy-gyűrűt... :-)
2021. júl. 13. 09:12
 5/5 anonim válasza:
Eddig még nem láttam, de majd kipróbálom.
2021. júl. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!