Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mihez ajánlott a 30MB/s internet?

Mihez ajánlott a 30MB/s internet?

Figyelt kérdés
Videónézés... ilyenekre gondoltam

#internet #30 MB/s #mihez ajánlott
2020. okt. 18. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Gyk olvasgatashoz kb. Keves.
2020. okt. 18. 15:40
 2/11 A kérdező kommentje:

1-es:

Mire gondolsz gyk alatt?

Kérdező

2020. okt. 18. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
30 MBps mindenhez elég, nagyjából 50 Mbps (és hozzá tartozó feltöltési sebesség) fölött már csak a fájlcserében mutatkozik az előnye, esetleg olyan munkakörben még ahol fontos a nagy méretű fájlok gyors kezelése (pl. valaki videótartalom-gyártó).
2020. okt. 18. 15:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ilyen hasznos válaszokat kapok.

Valaki tud linkelni egy videót a témában? Megköszönném.

2020. okt. 18. 19:10
 5/11 Alex Fly ***** válasza:
63%

Jó ideig volt 768kb/s netem. A YT-n a HD-tartalom megtekintésekor várni kellett a pufferelésre, minden másra elég volt...

A 30 Mb/s mondhatni mindenre elég - persze ha nem lóg a hálózaton állandóan kismillió eszköz, amelyek mindegyike nagy sávszélességigényű feladatokat futtat.

2020. okt. 20. 15:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 21. 07:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Szolgáltatótól is függ. Vodafone-nál annak is örülhetsz, ha a garantált sávszélesség megvan néha (az, amit apró betűvel írnak, és jóval kevesebb a hirdetettnél). Az egy 30 MB/s-es csomagnál semmire sem jó.
2020. okt. 21. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Összevissza ír mindenki. A kérdésben 30 MBps van, valaki már 30 Mbps-ot írt helyette, most azt mondod hogy a 30 MBps semmire nem jó.

30 MBps = 240 mbps. Érdekelne a lepontozók véleménye, hogy egy majdnem negyed gigás letöltést adó előfizetés minek lesz a szűk keresztmetszete. Gyanítom semminek, csak félrement az értelmezés a "b" és "B" között.

2020. okt. 21. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Átlagfelhasználásra simán elég, videózni, filmet töltögetni.

#8 Senki sem ír összevissza, a sebességet mindig bitben adják meg, sosem byteban, a nagyobb számmal könnyebb bevonzani a vásárlót. Ha 30MBps lenne biztos lehetsz benne hogy 240Mbps nek írnák.

2020. okt. 30. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyilván, de nem ez volt a kérdésben. Én a kérdésre válaszolok, nem arra hogy mi lett volna. Ha 30 MegaBájtot kérdeznek, kénytelen vagyok arra válaszolni, mert feltételeznem kell, hogy ezt akarja tudni valaki. Ha nem, akkor pedig majd pontosítja azt, amit nem tett meg.
2020. okt. 30. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!