Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 50 mbit/s-os internet mellé...

50 mbit/s-os internet mellé milyen router ajánlott?

Figyelt kérdés
Illetve a routerre,UTP kábellel csatlakozna egy másik router,ami a ház másik felében szolgáltatná a netet,itt kell valamire figyelni?

2017. aug. 17. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
arra figyelj, hogy nehogy tplink-et vagy dlink-et vegyél!
2017. aug. 17. 18:37
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
#1 Ja'h, hagyja a bevált márkát és vegyen TenaLady -t. :-D (Tenda)
2017. aug. 17. 18:52
 3/7 Shaddark ***** válasza:

Nekem pont a Dlink volt az a márka ami bevált.

Vagy 30 db. mindenféle routert kukáztam ki 2005 óta a cégnél, ciscotól linksysig...

Mindegyiknek volt valami baja, vagy nem is tudták amit tudniuk kellett volna, vagy nem stabilan tudták, vagy nem jól csinálták a dolgukat, egyedül a Dlinkben nem csalódtam még.

Most főként DSR1000N-ek, DIR865, Dir855, DIR655, DIR866 vannak főleg, kb. 20 db. összesen és soha nincs gond velük. Ezeket ajánlani merem.

Tplinket én sem nem szeretem, bár biztosan nem véletlenül terjedt ennyire el de nálam problémás volt mindhárom ami járt. És amiket láttam/állítottam ismerősöknek azok sem voltak szimpik.

- Mondjuk 20 alatt még nem vettem routert, így a nagyon alját nem ismerem a Dlinknek sem.

2017. aug. 17. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

#3: TP-Link -nél olcsóbb - gyengébb, van pár dolog amit kerülni kell náluk.

Illetve ha torrenteznek, akkor elégé letudják szegényt nyúzni, bár ez az összes olcsó routerre igaz.

50MB -s netthez TL -ből a WR841ND -t szoktam javasolni.

WiFi -n is tudja N szabványon, olcsó is, de csodát nem szabad várni.

Ha valaki stabilan torrentezni akar, akkor ott mélyebben bele kell nyúlni a szebbe, 15~20 között kezdődnek amik stabilan elbírják.

2017. aug. 17. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
MikroTik, mindent tud, ami kell.
2017. aug. 17. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
+1 a Tplink Tl-WR841ND 50mbit-el röhögve megbírkózik, megbízható cucc. Azért szidják sokan a tp-linket, mert 5000ft ért nem tudja azt mint a 20-30 000 res routerek. Ugye mekkora szégyen?
2017. aug. 17. 21:21
 7/7 P.O.C. ***** válasza:
Nem rosszak a TP-Link -ek. Bár már nem olyan jók mint 5-6 éve (nem is véletlenül csökkent a garanciájuk 5 évről 2 évre). Nagy előnyük -a konkurenciával ellentétben- hogy az olcsóbb példányait is lehet okosítani OpenWrt -vel amitől sokkal stabilabbak és funkció gazdagabbak lesznek.
2017. aug. 18. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!