Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van-e valakinek ötlete, hogy...

Död kérdése:

Van-e valakinek ötlete, hogy az új windows frissítéssel kapott kéretlen hírtartalmakat hogyan lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy amikor elindítom a böngészőt, a jobb alsó sarokból elkezdenek ömleni a hírek. Állítólag valahogy le lehet ezt kapcsolni. Van valakinek határozott jó tapasztalata ezzel kapcsolatban? Konkrétan az érdekel, hogy mik a lépései a kikapcsolásnak.

#idegesítő #iktatas #automatikus hírek #windows frissített verzió
2021. júl. 6. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

A tálcára gondolsz?

Jobb klikk a tálcán és a felugró menüben Hírek és érdeklődéi területek > kikapcsolás

2021. júl. 6. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2021. júl. 7. 06:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam, de mégis jönnek. Azt, hogy "Megnyitás rámutatáskor" nem lehet kikapcsolni, szürkével van. De én azt is szeretném, hogy ne jöjjenek fel a hírek akkor sem, ha rámutatok (odatéved az egér). Azt hogyan tudom megoldani?
2021. júl. 7. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kikapcsoltad, akkor nem lehet a tálcán a gomb, ami fölé odatévedhet az egér! Ha a "Csak az ikon megjelenítése" van kipipálva, akkor jelennek meg rámutatással a hírek. lásd: [link]
2021. júl. 7. 12:05
 5/5 A kérdező kommentje:
A "Kikapcsolás" volt pipálva, és mégis jöttek :(. De végigcsinálta újra, hátha... Most egyértelműen a "kikapcsolás"-nál van a pipa. Köszi a segítséget, majd megírom, hogy siekerült-e.
2021. júl. 8. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!