Facebook fiókban kéretlen tartalmak letiltása?
Hogyan érhetem el, hogy az a sok kéretlen szenny, video, vásárlási ajánlat stb. ne jelenjen meg, hanem kizárólag az a tartalom, csapat, "ismerős", amire én igényt tartok? Watch-ban is próbálok leállítani TV-csatornákat, modellvonat-építőket, receptoldalakat...stb.
Vagy engedi a tiltást, aztán sokadszorra, új bejelentkezés után is nyomja a kéretlen szrt, vagy arra hivatkozik, hogy "hiba történt a kérés végrehajtásakor" és egyszerűen nem enged bizonyos oldalakat tiltani, szűrni. Egy-egy videót, ezáltal az illetékes cégtől érkező cuccot a jobb felső sarokban lévő " ... " lehetőségnél akárha 5X letiltok, hatodszorra ugyanúgy újra nyomatja, ha előtte jóváhagyta az onnan érkező videók, bejegyzések leállítását, akkor is. Mit csinálok rosszul?
Nincs lehetőség arra, hogy kérni lehessen azon tartalmak kiszórását, amire a felhasználó se most, se később igényt nem tart? Vagy ilyesmi a FB-nál lehetetlenség?
Hogyan kell leállítani, kipucolni, letiltani az "ismerősök ismerőseinek az ismerősei" és egyéb, tökidegen akárkik nyomulását? Az lehetetlen, hogy csak azok a személyek és azok a tartalmak jelenjenek meg, akik engem valóban érdekelnek?
Elkeserítő ez az erőszak. Egy indokkal több, hogy én miért nem leszek fácsefüggő.
Köszönöm a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!