Melyik a nagyobb érték, mennyivel? : 768 kbps vagy 6 Mbit/s?
Figyelt kérdés
internetszolgáltatót szeretnék váltani és most az internetem sebessége 768 kbps. Találtam egy másik internetszolgáltatót ami 6 Mbit/s gyorsaságú internetet ad. Jól járok ha átváltom a netet, gyorsabb lesz?2010. aug. 26. 20:37
1/7 anonim válasza:
a 6 mbit sokkal gyorsabb. Össze sem lehet hasonlitani, több, mint a hatszorosa a másiknak
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, sokat segítettél!
2010. aug. 26. 20:41
3/7 anonim válasza:
A 6 Mbit/sec az 6144 kbit/sec (mivel 1024 a szorzó, nem pedig 1000)
Ergó 6144 > 768
4/7 anonim válasza:
Amúgy pedig ne azt nézd, hogy mennyi a maximum, hanem hogy mennyi a garantált. Egyáltalán nem biztos, hogy jönni is fog 6mbps-sel, lehet hogy csak 2-vel, de az is több, mint a mostani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! a speedtest-en 0.51 Mbit/s-os értéket mértem most,,,, az új internet pedig garantált 1 Mbit/s-ot igér tehát az újnál még a minimum is duplája a mostaninak
2010. aug. 26. 21:21
6/7 anonim válasza:
20:51 nél jobban senki nem tudja leírni
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a kbps kilobit/s vagy kilobájt/s akar lenni, de ha kilobit, akkor nyolcszor gyorsabb, ha meg kilobájt, akkor pont ugyanolyan gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!