Gyengébb blokkolók vagy agresszívabb reklámok?
Safari böngésző reklámblokkolóval pár oldalon nem tüntetni el a reklámokat. Próbáltam több blokkolót is, de két lehetőség van. Vagy nem blokkolja az összes reklámot vagy tönkreteszi az oldalt. YouTube-on is már néha átengedi őket, igaz, hogy egy újratöltés megoldja a gondot, de azért zavaró.
Más is tapasztalt ilyet?
Melyik Safari-verzió? Milyen operációs rendszeren?
Milyen reklámblokkolót használsz? Milyen szűrőlistákkal?
Milyen oldalaknál tapasztalsz reklámokat? Reklám megjelenése esetén tanítod-e a reklámblokkolót?
Operációs rendszer az iOS 14.6, Safari verzió gonodlom a legújabb.
Főleg 1Blocker-t használok, eddig ez volt a legjobb, de kb. 2 hónapja nem szűr mindent. Igazából csak bekapcsoltam dolgokat. Be van kapcsolva a reklám blokkolás, követő blokkolás és az "annoyances" (nem tudom, hogy mi ennek a magyar neve).
Főleg a YouTube-on vannak reklámok, videók előtt beadja őket. De például az AdGuard nem engedi megjelenni a reklámot, de a videó se indul el. És annál is újra kell tölteni az oldlalt. De van egy-két oldal, ahol véletlenszerűen megjelenik pár reklám, de nem annyira zavaróak. Pl.: Gamestar-on vagy IGN-en a komment szekción körül szoktak feltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!