Gmail-re történő regisztárciókor mégsem kell telefonszámot megadni?
Figyelt kérdés
lett egy új számom, gondoltam csinálok egy új fiókot vele, erre nem is kérte, vagy valami kamu oldalra regeltem volna?2021. júl. 1. 11:38
2/7 A kérdező kommentje:
azt hogy?hol ebben a következetesség, vagy olyan ez mikor egyes torrentoldalak free reget adnak? fura
2021. júl. 1. 12:36
3/7 A kérdező kommentje:
na akk most szólok regeljen mindenki, 15 giga tárhely a hülyének is megéri
2021. júl. 1. 14:20
4/7 anonim válasza:
15 giga hely a google-től csak a hülyének éri meg. Egyébként volt az 30 is, csak 1-2 éve megfelezték.
Egyébként a Mega 20GB-ot ad ingyen, ráadásul az titkosított tárhely. Bár régen ők is többet adtak. Nekem még 50GB-os ingyen fiókom van náluk. Bár az egyiknél már jelez, hogy átléptem az adatkeretet. A másik valószínűleg elég régi fiók, hogy ne érdekelje őket.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönjük az értékes hozzászólást, további sportsikerket
2021. júl. 5. 13:09
7/7 A kérdező kommentje:
azóta már harmadikot csinálom
2021. júl. 6. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!