Hogyha androidos telefonomon Gmail applikációban archiváltam 1 beérkezett E-mailt, akkor azt hol tudom megtalálni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Androidos telefonomon pár perce teljesen véletlenül archiváltam 1 beérkezett E-mailt. Gmail applikációban. Eltoltam bal oldalra és archiválódott. Hol tudom megtalálni? Esetleg hogyan tudom visszatenni a beérkezett levelek közé?2021. jún. 20. 18:44
1/9 anonim válasza:
Az "összes levél" közé kerülnek az archiváltak. Megnyitod onnan, majd vissza lehet helyezni a Beérkezettek közé.
Az archiválás funkció lényege, hogy a levél eltűnik a beérkezettek közül - mert például már nem aktuális a tartalma, nem akarod hogy szem előtt legyen -, de az törlésre nem kerül. Nem csak olvasottra veheted az olvasatlanról, de archiváltként is kezelheted, és így még kevésbé lesz szem előtt, de bármikor újra előveheted az összes levelet listázva (vagy rákeresve).
2/9 A kérdező kommentje:
#1 összes levél alatt mit értesz? Az "elsődleges" fül alatt levőket?🤔
2021. jún. 20. 19:27
3/9 anonim válasza:
Hamburger menü (három vízszintes vonal) a keresősávban/összes e-mail menüpont.
4/9 A kérdező kommentje:
Na eddig megvagyok! Innen hogyan tudom visszatenni a beérkezettek közé, vagyis az "elsődleges" fül alá?🤔
2021. jún. 20. 19:45
5/9 anonim válasza:
Megnyitod a levelet, és a jobb felső sarokban a három pontos menüt lenyitva: "beérkező levelekhez". Ez a lehetőség csak az archivált leveleknél jelenik meg, az Összes e-mail menüből megnyitva.
6/9 A kérdező kommentje:
#5 sikerült!!! Király vagy!!! Hatalmas köszönet!!! Mentek a zöld kezek!!!
2021. jún. 20. 20:33
8/9 A kérdező kommentje:
Véletlenül, bocs!
2022. jan. 12. 22:13
9/9 anonim válasza:
#1 köszönöm a válaszodat nekem is rengeteget segítettél vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!