Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan erősítsem meg a wifit?

Texrewq kérdése:

Hogyan erősítsem meg a wifit?

Figyelt kérdés

Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy nem tudom pontosan milyen típus de zte router digi 1000-es nettel. Szeretném fel erősíteni a wifi jelet hogy az egész lakásban (1 szobás lakás) erős legyen a jel és minél jobban kihasználjam az internet erősségét mert most elég gyenge a sebesség így..

TP-Link Archer AC1750 routert szeretnék mellé venni és a kérdés, hogy ezeket hogyan tudom össze kötni és össze konfigurálni egy wifi hálózatra?

Előre is köszönöm a segítséget.

2021. jún. 28. 18:41
1 2 3
 21/25 P.O.C. ***** válasza:

#18: Én értem, de hol veszel AP -t 7 ezerért 5 Ghz -s AC -vel és gigabites portal? Mert én ezért a pénzért csak olyan AP -t látok, amit az ZTE is alapból tud.

#19: Igen.

2021. jún. 29. 08:04
 22/25 anonim ***** válasza:

A 74 Mbps az N -es szabványú eszköz miatt van.

Lehet hogy csak a DiGi -s router korlátoz be,

de az is lehet hogy a telefon / notebook is csak ennyit tud.

Ahhoz hogy gyorsabb legyen, mindenképp kábelen kell rákötni egy AC / AX szabványt is kezelő AP/routert.

Ezután már csak az eszközeid lehetnek a szűk keretmetszet.

AC -n ugyan is 250~300 Mbps tipikusan elérhető, 5 GHz -en 80Mhz csatorna szélességen, multi-antenna -val akár 500 Mbps.

AX szabványon jóval több is, de olyan készülékem még nem volt. :-)

2021. jún. 29. 08:17
 23/25 anonim ***** válasza:

2 tipp:

[link]

[link]

2021. jún. 29. 08:21
 24/25 anonim ***** válasza:

Oké hogy neki ZTE-je van, de akar mellé venni egy TP Linket AC1750-et, ami 18 ezer, érted? Tehát nem a ZTE-t kell kiváltani az AP-vel, hanem a 18 ezres TP Linket!

2021. jún. 29. 11:15
 25/25 A kérdező kommentje:

Jólvan gyerekek én már teljesen össze zavarodtam..

Megnézem mit tud az a tp-link ac1750 aztán meglátjuk sikerül e valamit ki hozni belőlbe.

2021. jún. 29. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!