Mit tegyek, hogyha a YouTube szinte mindig azokat a videókat dobálja fel nekem a Kezdőlapra, amelyeket már láttam?
Hiába frissítem az oldalt (az appon), vagy jelentkezek ki, utána pedig vissza, szinte a Kezdőlapon talán 1 videó kivételével az összes olyan videó, amit már láttam. A legtöbb ilyen videót már listába helyeztem, gondolom ezért is ajánlja folyamatosan, hogy nézzem újra.
Próbáltam már egy videónál arra a három pontra rákattintva jelezni az alkalmazásnak, hogy "Nem érdekel" vagy "Ne javasold ezt a csatornát", felesleges, mert több, mint 700 videósra vagyok feliratkozva... Egyébként már hetek óta nyomkodom rajta ezeket a gombokat, de ahogy láttam, semmit se használnak. Példának mondanám, hogy kb. 4-5 napja egy videónál rákattintottam a "Nem érdekel" gombra, de ma újra visszahozta a Kezdőlapra.
Szóval így a kérdésemre visszatérve mit tegyek, vagy mit érdemes ilyenkor csinálni, hogy ne mindig ugyan azokat a videókat dobálja fel?
Az oldalfrissítéssel és a ki-be jelentkezéssel tisztában vagyok, de nem segít, úgyhogy azt már nem kell leírni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!