Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a Marketplac...

Nem tudok belépni a Marketplace-be és azon csoportokba, ahol árulnak termékeket. Mi lehet a kizárás oka?

Figyelt kérdés

Május óta nem tudom használni a Marketplace-t és több csoportot. Ez eddig nem volt nagy gond, de kezd aggasztó lenni.

Nem tettem semmi rosszat, az egyetlen gyanús dolog az, hogy egy magyar cég automatizált posztolási lehetőségeit használtam az utóbbi hónapokban, azzal hirdettem kiadó lakásokat. A Facebook Támogatási üzenet mappában nincs semmi a szabálysértéseknél, dokumentálva vannak a bejelentéseim, egyszer kaptam választ, ezek szerint további lépést nem tudnak tenni a probléma megoldásával kapcsolatban. Indoklást nem kaptam.

Már többször írtam a facebooknak angolul, magyarul, továbbá többször újraindítottam, telepítettem az alkalmazást, nem találom a megoldást.

#Facebook #piactér #Marketplace #autoposter #automatikus posztolás
2021. jún. 16. 14:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!