Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aki még freemailt használ, miért?

Aki még freemailt használ, miért?

Figyelt kérdés

Folyton panaszkodnak, hogy nem küldi el a levelet, nem kapja meg, nem tud belépni, stb.

Miért nem váltanak másik szolgáltatóra, pl. Gmail?

2021. jún. 15. 06:09
A kérdező szavazást indított:
Nincs rá időm
Nem akarok váltani
Nincs is Freemail-em
Elégedett vagyok a Freemail-el
Egyéb (kommentelek)
24 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Akinek nincs rá ideje, elárulom, hogy én leváltottam a Freemail-t Gmail-ra, az összes oldalon átírni mindössze egy óra volt (én is meglepődtem, hogy csak ennyi :) ).

Ennyi időt pedig legalább elvett tőlem havonta, amikor nem működött, vagy nem kaptam meg a leveleket.

2021. jún. 15. 06:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 21 éve van egy fiókom. Ettől még van gmail-es meg yahoos is. Talán még a yahoos a második legöregebb a 12 évével, ezt használom a legtöbbet. De nem tapasztaltam, hogy a freemail xarabb lenne mint a többi. Mindegyik hibázik, mindenhol vannak kimaradások. Mondjuk a freemail az utóbbi 2-3 évben csak van.

De ha te most váltás miatt zseninek érzed magad, és dicsekedni akarsz, akkor kapsz szívesen tőlem egy virtuális vállonveregetést. :)

2021. jún. 15. 07:03
 3/14 A kérdező kommentje:

Csupán meg szeretném érteni, hogyha valaki valamivel nem elégedett, miért nem tesz azért, hogy jobb legyen? Lustaság?

Egyébként sosem voltam Freemail-es, Citromail-em volt még 9 éve, akkor váltottam Gmail-re.

2021. jún. 15. 07:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Citromailem is van, de az csak azért, mert azon fut a paypal. A gmail és google fiók meg csak kamunak van, nincs kedvem mindent a nagytestvér orrára kötni, bár így is megvan nekik minden amit akarnak.
2021. jún. 15. 08:00
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Nekem van freemail-os emailom is több mint 10 éve.

Eddig nem tapasztaltam olyat, hogy nem jönne meg levél, hogy nem tudok elküldeni levelet, és belépési problémák is csak ritkán vannak.

Az egyetlen "probléma", hogy csak korlátozott méretü mellékletet tudok küldeni, de eddig összesen két ilyen eset volt, ott két részletben küldtem el, amit akartam.

Gmailt nem csinálok, mert túl sok személyes adatot kér, másrészt túl nyitott rendszer, nincs biztosítva a privát szféra, rengeteg mindent kapcsol össze.

2021. jún. 15. 08:02
 6/14 anonim ***** válasza:
A freemailemet valamikor régen átirányítottam a gmailre. Azt sem tudom, hogy működik-e (az árirányítás nem látszik, csak az eredeti feladó).
2021. jún. 15. 08:03
 7/14 anonim ***** válasza:
6 szerintem van olyan korlát, hogy x hónapig nem lépsz be, akkor törlődik a fiók. Régen biztos, hogy volt.
2021. jún. 15. 08:30
 8/14 anonim ***** válasza:

7

Feladtál egy "leckét".

Küldök a freemailes fiókomra egy levelet, kiváncsi vagyok, megkapom-e.

Hát... Nem jött meg, viszont hibaüzenet sem jött eddig.

2021. jún. 15. 08:43
 9/14 anonim ***** válasza:
2017. után megszűnt az inaktivitás miatti törlés, előtte legalább 90 naponként be kellett lépned, hogy ne töröljék.
2021. jún. 15. 09:02
 10/14 anonim ***** válasza:

9 ezt nem tudtam, azt tudom, hogy citromailnél 1-2 éve még kaptam figyelmeztetést ha elég ideig nem léptem be.

Viszont teljesen logikátlan lépés. Mi értelme van a sok halott fiókot ingyen őrizni? Más kérdés lenne egy fizetős szolgáltatásnál.

2021. jún. 15. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!