Miért mutatja a Freemail, hogy próbáljam meg újra 30 perc múlva?
Figyelt kérdés
Ma már többször is előfordult, hogy vártam fél órát, de a Freemail csak hazudik. A hülye hibaüzenet miatt nem tudom a Freemail-en megnézni a leveleimet.2021. ápr. 17. 17:00
1/5 anonim válasza:
Mert sz@r.
Évek óta az.
Sajnos nem tudsz mit tenni, legfeljebb e-mail szolgáltatót váltasz, és az újabb üzeneteket már arra kéred.
A freemail évek óta megbízhatatlan.
2/5 anonim válasza:
Mert a Freemail stabilan használhatatlan, de ezt mégsem írhatják ki. Használj egy normális email-szolgáltatót!
3/5 anonim válasza:
Nálam se jó, POP3-on keresztül se töltődnek le a levelek. Nem mintha olyan nagyon használnám...
4/5 A kérdező kommentje:
Vannak olyan honlapok, ahol a Freemail címemmel regisztráltam magam. Ott most nem tudom megnézni az értesítéseket.
2021. ápr. 17. 19:14
5/5 anonim válasza:
Ez sajnos ilyen.
Nem tudsz semmit tenni.
Ahol lehet, megváltoztatod a profilod e-mail címét.
Ahol nem lehet, ott érdemes megfontolni egy2új regisztrációt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!