Miért jön be ilyen hiba felirat amikor úgy akartatok be hozni egy oldalt hogy azt le fordítsa a google?
A wikifandomon akartam el olvasni magyarul a monsterset amikor ezt adta be:
We're sorry...
... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.
See Google Help for more information.
A helbe meg ez van írva:
„Az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltünk“ értesítés
Ha az Ön hálózatához kapcsolódó eszközök automatikus forgalmat generálnak a Google felé, előfordulhat, hogy a „Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek” értesítés jelenik meg Önnek.
Amit a Google automatikus forgalomnak tekint
Keresések indítása robot, számítógépes program, automatizált szolgáltatás vagy scraper használatával
Olyan szoftverek használata, amelyek azért indítanak keresést, hogy kiderítsék, hogy egy adott weboldal vagy webhely milyen pozícióban szerepel a Google-on
Mi a teendő, ha ez az üzenet jelenik meg?
A hibaoldalon valószínűleg megjelenik egy captcha (egy eltorzított szó képe, mely alatt szövegmező látható). A Google használatának folytatásához írja be az eltorzított szót a mezőbe. Így tudunk megbizonyosodni arról, hogy Ön ember, nem pedig robot. A captcha helyes megadása után az üzenet eltűnik, és a Google újra a szokásos módon használható.
Gyakori problémák
Nem látható CAPTCHA
Ha a captcha nem jelenik meg, próbálkozzon az alábbi lépésekkel a megadott sorrendben:
Ellenőrizze, hogy nincsenek-e rosszindulatú programok a számítógépén. A rosszindulatú szoftverek olyan programok, amelyek ártó szándékkal, az Ön tudta nélkül települnek számítógépére. Egyes rosszindulatú szoftverek okozhatják ennek az üzenetnek a megjelenését a Google-on. További információk a rosszindulatú szoftverek észleléséről és eltávolításáról.
Forduljon a hálózati rendszergazdához. Ha másokkal osztozik a Wi-Fi hálózaton – például egy iskolában vagy cégnél –, akkor lehetséges, hogy a hálózatra kapcsolódó másik számítógép indít automatikus kereséseket a Google-on. A hálózati rendszergazda vagy más IT-szakember megtalálhatja a problémát, és orvosolhatja azt.
Állítsa vissza a modemet vagy a routert. Ha nincs hálózati rendszergazdája, próbálja meg visszaállítani modemét vagy routerét, és ellenőrizze, hogy ez megoldja-e a problémát.
Az automatikus keresések leállása után a szokásos módon kereshet a Google-on.
Nem kellene letiltva lennem
A letiltást eredményezheti valamelyik virtuális magánhálózati (VPN) beépülő modul vagy program használata. Megpróbálhatja megoldani a problémát azzal, hogy eltávolítja a VPN-t a számítógépről vagy hálózatról.
Egyes VPN-ek olyan adatforgalmat generálnak, amely sérti a törvényt vagy a webhelyek általános szerződési feltételeit. Ha Ön internetszolgáltató (ISP), magyarázza el a felhasználóknak, hogy miért szükséges eltávolítani ezeket a VPN-eket. Amikor a Google rendszere már nem észlel visszaélést a hálózaton, automatikusan feloldjuk azon IP-k/ISP-k letiltását, amelyektől a káros forgalom származik.
Miért érezheti úgy a google hogy vissza élést követek el? Nem vpnről próbáltam sima firefox.
Nahát furcsa azt vettem észre hogy az ekrn exe 100% on ment amikor ezt be adta! Újra indítottam és utána már nem érzékelt robotnak meg VPN nek simán be jött le fordítva ez az oldal!
El képzelhető hogy a tudtomon kívül valaki VPN futtat a gépemen? Mikor én magam nem telepítettem és nem tudok róla hogy volna ilyen szoftver a gépemen?
Megint be adta ezt az oldalt próbáltam be hozni:
Ezúttal nem pörgött 100on az ekrn ezek szerint nincs összefüggésbe. Hát nem értem robotnak érzékel a google az hogy lehet?
Ez a felirat jön be!
Sorry...
We're sorry...
... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.
See Google Help for more information.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!