Hogy lehet a facebookon a profilomon az adatokat "titkositani"?
Amit szeretnék elrejteni, az az hogy milyen oldalakat like-oltam,pl. Étterem, bolt,könyvet, kiket követek.
Az ismerős listámat tudtam titkositani, de ezt nem tudom hogy lehet-e, illetve amennyiben igen, hol es hogyan?
Próbáltam a kikovetést is, de ugyanugy ott maradt.
Ennek ellenére szeretnék like, követni, hogy lássam, ha posztolnak. De nem szeretném, ha masok látnak mit szeretek. Visszaélnek vele.
Azt hiszem megtaláltam: Sorrend szerint haladj:"Beállítások és adatvédelem" -> "Adatvédelmi hivatkozások" -> "A személyes adatok védelme" -> "További adatvédelmi beállítások megjelenítése" -> "Saját tevékenységed" -> "Ki láthatja az általad követett embereket, oldalakat és listákat?"
Remélem sikerül. Ja és még egy kis személyes vélemény: nem tudom miféle ismerőseid vannak, de ha nem közvetlen családtagok vagy olyanok akiktől lényegesen függ az életed akkor én az efféle magánéletben való turkálást egy letiltással "jutalmaznám".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!