Milyen típusú csatornákat néztek a Youtube-on?
Figyelt kérdés
Én szeretem a hogyan készült csatornákat, a Borbás Marcsit, de megmondom őszinten az ilyen pattanás kinyomós videókat is szoktam nézni.2021. jún. 6. 09:30
1/9 anonim válasza:
én útifilmeket, kedvencem az Expedia és Rick Steves sorozata, rövidek, így nem unalmas, gyönyörű minőségűek és mivel Japán rajongó vagyok a japan guide sorozatait is imádom meg kimono mom kisvideóit egy kislánnyal a mindennapjait és haegreendal álomszép, nyugodt hétköznapi videóit egy kisfiúval
lilugram sminkes videóit is megnézem
open the door részeit, sok amerikai ismert ember mutatja be a házát belülről
2/9 anonim válasza:
Global Travel Mate
Crazy Russian Hacker
DiodeGoneWild
Simple Aviation
Mentour Pilot
74 Gear
És hasonlók.
Magyarok közül
The VR
Tech2
+Zenei videók, klipek
4/9 anonim válasza:
főként zene (90%)
van pár IT és más ország kúltúrájával kapcsolatos csatorna is, de ott ritkábban jön videó
5/9 elistvan válasza:
Linustechtips, Roomieofficial, Watchmojo magyarok közül Sallai, Fanmademaker...
6/9 anonim válasza:
Gasztronómia
Technika
Videojáték
Szerepjáték
9/9 anonim válasza:
Főleg asmr és podcast,filmes témákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!