Nem enged lájkolni az Instagram! Mit tegyek?
"Próbáld meg újra később.
Közösségünk védelme érdekében bizonyos tevékenységeket korlátoztunk."
Ezt írja ki... Korábbi ilyen kérdéseknél olvastam, hogy jelenthetem, de ezek még 2 évvel ezelőtti kérdések voltak, azóta kizárólag egy lehetőséget hoz fel a "hibaüzenet" után mégpedig azt, hogy:OK
Tehát jelenteni sem tudom, hogy nem használok semmilyen lájkolgató programot, csupán csak be szoktam lájkolni a nekem tetsző képeket, az ismerőseim képeit... természetesen olyanokat követek akik érdekes dolgokat tesznek ki nem véletlen, hogy mindet lájkolom.
Ma művészet témakörben hashtagek alatt sok képet nézegettem, és elég sok művet lájkoltam is... bizonyára ez lehet az oka...
Mit tehetek most? Nem szeretnék új insta fiókot... én is építgetem a saját kis instámat és nem szeretném ha minden odaveszne ezzel...
Valaki tudna tanácsot adni?
Szia!
Szerintem várd meg, amíg lejár a korlátozás, és akkor újra működni fog.
Egyik ismerősömnek azt hiszem pár nap alatt helyreállt.
Vártam, hátha változik valami.
5. én írtam ki a kérdést, akkor történt a korlátozás.
Ma 11 van és a problémám még fennáll.
Művész vonalú instagramom van, a munkáimmal folytatólagos folyamatokkal. Nem szeretném ha használhatatlan maradna a fiókom.
Ötletek?
Ne bízd a munkád az instára vagy a facebookra
Egy undorító sz@r az egész ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!