Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az, h kevésbé...

Miért van az, h kevésbé kedvelt személyeket adott esetben többen lájkolnak Instán, mint kedveltebbeket?

Figyelt kérdés
Valaki magyarázza már el - lehetőleg beszólogatás mentesen és ésszerűen, akinek ez nehezére esik hagyjonmár - miért van az, h olyan átlagemberekre több száz lájk érkezik akit sokkal kevesebben ismernek, akik mások véleménye szerint nem is néznek ki olyan jól és nem is csinálnak semmi érdekeset, miközben mások által helyileg ismertebb és állítólag helyesebb / valamiben kiemelkedő emberekre alig nyöszörögnek össze 10-20 lájkot? Én nem értem csak ezt a jelenséget? Miért lájkolnak csak párszázan egy ismert és tehetséges énekest, miközben névtelen csücsörítő páwákat több ezren? Hogyan lehet elérni, hogy az kapjon sok lájkot aki meg érdemli? Köszi előre a válaszokat :D

2017. aug. 21. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan lehet elérni, hogy az kapjon sok lájkot aki meg érdemli?"

Az élet már csak ilyen: igazságtalan.

"mások véleménye szerint nem is néznek ki olyan jól és nem is csinálnak semmi érdekeset ... mások által helyileg ismertebb ..."

Kik ezek a mások és honnan tudod, hogy nekik mi a véleményük? Lehet, hogy rosszul ítéled meg őket.

(Te vagy az a tehetséges, aki túl kevés lájkot kap? ;-) )

U.i.: "Köszi előre a válaszokat :D"

Egy ilyennek a végére minek a :D? Azzal csak tönkrevágod az egész megköszönést, nem? Most akkor komolyan köszönöd a válaszokat vagy nem?

2017. aug. 21. 22:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdemi választ, és, h az Instáról ezáltal sokkal többet megtudhattam, (itt javítom ki a "meg érdemli"-t "meg is érdemli"-re) valamint az élet gyakran igazságtalan az lehet de ez a téma sztem nem ezen múlik, kíváncsi lennék min valójában. Igen én is tehetséges vagyok de amint az fel is tűnik feljebb, nem magamról kérdeztem, hanem általánosságban, h ismert valódi tehetség énekesek vs senkik és miért az utóbbi kapja a többet ... A ":D"-n való kötekedés már az amibe felesleges belemenni, arra vonatkozik, h a téma komolytalannak tűnhet de engem tényleg érdekel hogyan alakul ez ki, mitől van valakinek sok, látszólag ugyanazt folytató embernek meg kevés. Akikről én beszéltem ott egy az ismertségi kör tehát tudom kiről mit gondolnak :)
2017. aug. 21. 23:00
 3/6 Argloss ***** válasza:

Ez aztán csodálatosan lett megfogalmazva... Jujj...

A kulcs a ráfordított idő és a célközönség.

Ezek az emberek valószínűleg nagyon aktívan jelen vannak az online világban, sok ember oldalán felbukkannak, nyomják a like-ot mindenkinél, hirdetik magukat stb.

2017. aug. 22. 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy tizen-huszonéves tehetségnek sokkal több lájkoló ismerőse van, mint egy hetven-nyolcvanéves tehetségnek. Ezért (is).
2017. aug. 22. 07:32
 5/6 anonim válasza:

Miért néznek olyan sokan monika show-t, miközben elismert tudósok fontos témáikat boncolgató konzultációikról készült filmeket kevesen nézik:O?...

Kb. ennyi értelme van a kérdésnek:D

Az a baj, hogy te azt nézed, hogy "sokan lájkolják". Nem csak az számít, hogy hányan, hanem az is, hogy KIK. Én azt értékelem, ha szimpatikus emberektől kapok feed-back-et, nem azt, ha sok embertől. Sem instagramon, sem máshol nem foglalkozok minden idiótával, aki lájkol, de lényegében jól összefoglalta az előbbi válaszoló, azoknak van sok, akik "gyűjtik", mindenhol feltűnnek, mert attention-seekerek. Aki értelmes, "kiemelkedő ember", az valószínűleg nem foglalkozik az emberekkel annyit.

Jó lenne, ha az emberek leszoknának arról a téves elképzelésről, hogy a mennyiség összefügg a minőséggel. Hallottam is olyan mondást, hogy "ne legyél büszke arra, hogy sokaknak tetszel, olcsó húsnak is sok vevője akad."

"Hogyan lehet elérni, hogy az kapjon sok lájkot aki meg érdemli?" Először is légysziii kérdezd meg ezeket a kiemelkedő embereket, hogy egyáltalán érdekli-e őket, hogy mennyi lájkjuk van:(:(:( Mert lehet, hogy csak téged érdekel. S lehet, hogy nem veszed észre, hogy mennyire érdektelen téma. A jó emberek sokkal értékesebb dolgokat érdemelnek az életben, mintsem lájkok:(:(:(...Kérdezd meg tőlük, hogy milyen a munkahelyük, vagy magánéletük.. ne tulajdoníts akkora jelentőséget az insta-lájkoknak:(

2017. szept. 3. 12:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A kérdés teljesen jól lett megfogalmazva, max uncsi helyett közvetlen stílusban, de nemezalényeg. A lényeget közben megtudtam, a sok lájk ismeretleneknél nem másnak köszönhető, minthogy csodálatos és ingyenes programok lettek kifejlesztve kifejezetten arra, hogy Instán annyi likeot csalj össze magadnak amennyihez pofád van. :D ezért aztán abszolút irreleváns is a számuk. #5 válaszoló Neked külön köszi, h habzó szájú fröcsögés helyett képes voltál intelligensen fogalmazni akkor is ha nem értesz egyet teljesen velem, de egyébként meg igazad is van, pláne, miután ezt megtudtam.. (és engem egyes kommentelőkkel ellentétben nem zavar, h 2017-ben élsz és használsz smileykat) Tény, hogy az élet szinte minden területén a minőség a fontosabb, kivéve talán ha a hírnévről van szó és, hogy minél többen vegyék a zenéim v nézzék a reklámmal ellátott klipjeim/képeim :D az meg persze egy külön téma, hogy amit korábban minden felnőtt ellenzett a mi érdekünkben, hogy másokkal hasonlítgassuk magunkat össze, manapság épp általános lett és ezért lesznek még többen depisek :/ :)
2017. szept. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!