Hogyan lehetne megoldani, hogy a YouTube ne hozzon fel magyar szennyeket?
Google fiókom van, amivel kizárólag angol nyelvű tartalmakat szoktam hallgatni/nézni
Ennek ellenére hetente-kéthetente becsúszik egy szenny magyar videó is az ajánlások közé (előadót nem tudok, nem is akarok mondani, de a tipikus izzadtságszagú, mondvacsinált magyar "rap" lehet, ami kicsit sem érdekel)
Mivel lehetne ezt kiiktatni?
Csakis azért hozza fel az oldal, mert magyar IP-címem van, és az ilyen tartalmak pénzelve vannak, hogy nyomják őket?
Beállítások -> Általános -> Hely
S itt választasz valamit, ami nem Magyarország.
Én Romániában élek és Magyarország van beállítva, hogy ne lássam a román szennyeket. :)
#4: Pont ez az, hogy már lassan egy éve használom ezt a fiókomat (általában félévente váltom őket), és az első két hét után már "be van járatva" a kedvenc csatornáimmal, és mindig bejelölöm a "nem érdekel" típusú videókat és csatornákat
Ennek ellenére az egyéves fiókon is feljön a szenny (50-60 ajánlásban mindig akad egy, és az az egy is elég hogy kihozzon a sodromból)
VPN-t nehéz beállítani esetleg?
Hallottam róluk párszor, de sose próbáltam még őket
videó listában jobb oldalt van egy ... menü, abban Nem érdekel és Ne javasold ezt a csatornát menüpont. kiválasztod és többé nem ajánlja.
érdekes, hogy mások mennyit szenvednek a nem kívánt videókkal. nekem soha semmi olyat nem ajánl a YouTube, ami nem érdekel, pedig elég sok féle dolgot nézek magyar és külföldi csatornákról is, de a magyar mainstream még azután se szokott szembe jönni, hogy az itt talált kérdések, reklamációk nyomán időnként ránézek némelyikre.
ha mégis, akkor max jelzem, hogy nem érdekel a videó, vagy az egész csatorna és nem látom többet - még azokat a csatornákat sem, amikre egyébként fel vagyok iratkozva, csak mégse nézem őket...
kérdező, szerintem nálad pont az okozza a gondot, hogy rendszeresen cserélgeted a csatornákat, így mindig kezdheted előről betanítani a YouTube-ot, hogy mit ajánljon, mit ne. én vagy 10 ugyanazt a csatornát használom és nincsenek ilyen gondjaim, mint neked.
mondjuk most valúszínűleg megújulhatott a rendszer, mert egy ideje rengeteg olyan videót dob fe újra, amiket már megnéztem, ezért mostanában sokszor kell jeleznem, hogy már láttam, ne ajánlja újra. de ezen kívül tényleg nem szokott olyat ajánlani, ami nem érdekel. a legnépszerűbb magyar YouTuberek 90%-a még soha nem jött szembe velem ajánlásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!