Miért mutat a Youtube studio keesebb feliratkozót mint ami a "Saját csatorna" résznél van?
Ha valaki megnyitja egy videómat vagy felmegy a csatornámra, 50 feliratkozót lát,ahogy én is, de, ha bemegyek a Youtube studioba akkor 48-at.
Eddig a Youtube studio ugyanazt mutatta ami átható volt a "Saját csatorna" résznél.
Bementem oda, hogy elvesztett feliratkozót, de nem látok semmit,bár az azt mutatja, ha egy videó alatt iratkozott le valaki a csatornámról.
Leiratkozott két ember vagy ez valami rendszerhiba lehet?
Vártam egy napot, de még mindig 2 feliratkozónyi különbség van sőt, két másik Youtube fiókomból teszteltem, hogy feliratkoztam erre a csatornára csak, hogy lássam, hogy mozog e a Youtube Studio szám valamerre és így lett hogy a Youtube Studioban 39, a csatornámon 51 feliratkozó lett, tehát nem is kettővel, hanem eggyel növelte a követők számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!