Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudom ha valaki letilto...

Honnan tudom ha valaki letiltott Facebookon?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy par napja egy regebbi ismerosom bejelolt, visszajeloltem es rairtam.

Kerdeztem hogy mi a helyzet stb.

Mondta hogy nem sok es kerdezte hogy miert nem lat mar engem a varosban ahol o jelenleg el es en is eltem.

Mondtam hogy elkoltoztem es mar nem megyek vissza. Beszelgettunk egy jot (mert regebben is jol kijottunk).

Ma pedig lattam hogy nincs a barataim kozott es hogy nem tudok ra keresni sem, de a kepet latom a messengeren es az app azt irja, hogy "ez a szemely jelenleg nem elerheto"

Semmi oka nem volt hogy letiltson de lehet hogy torolte a fiokjat

2021. máj. 28. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Mármint amikor a vele való beszélgetést megnyitod, akkor azt írja, hogy: Ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban?
2021. máj. 28. 18:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. máj. 28. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor az azt jelenti, hogy ő letiltott téged.

De ha a facebook fiókját inaktíválja, akkor is azt írja, hogy Ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban.

Töröld le a messengert és telepítsd újból és ha ott virít a profilképe, akkor sajna letiltott.

2021. máj. 28. 18:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Nincs mar ott a profilkepe az ujra telepites utan.

Amugy sem ertettem miert tiltana le.

De rosszul esett volna ha nem tettem semmi rosszat es valaki csak ugy letilt.

2021. máj. 28. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Néha előszokott fordulni olyan is, hogy nem mindig kell arra okot adni, hogy valaki letiltson.

Engem féléve azért tiltott le egy ismerősöm facebookon, mert sokat posztoltam a napomba és ő mindig a nézőim között volt és egyszer csak beleunt és letiltott.

Vannak még olyanok, akik még mindig nem tudják, hogy hogyan kell ismerőst törölni, hanem inkább a tiltás egyszerűbb nekik.

2021. máj. 28. 18:57
 6/8 A kérdező kommentje:

De nalam tenyleg 0 okot tudnek

En pl. csak a messengert hasznalom, nem posztolok, nem lajkolgatok semmit.

Es raadasul o jelolt be.

De azt is el tudom kepzelni hogy beleunt mert regen se erdekelte a Facbook, amikor meg egy varosban eltunk megkerdeztem hogy van e Facebookja, de akkor meg nem volt, mondta hogy nem erdekli az oldal.

Most orultem hogy csinalt egyet es elkezdtem vele dumalgatni, de soha nem irtam ra magamtol csak egyszer, mikor bejelolt

2021. máj. 28. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden ember más és máshogy gondolkodik, nem vagyunk egyformák.
2021. máj. 28. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Még annyit, ha ne adja a sors, de ha valaki mégis csak úgy random letilt nem kell azon elkeseredni.

Neked tiszta a lelki ismereted, tudod, hogy nem bántottad az illetőt semmivel, azaz te nem csináltál semmi olyat, amiért neked magadat szégyellned kéne.

2021. máj. 30. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!