2021-ben érdemes áttérni a firefox böngészőre?
Én is váltottam, sokkal jobb lett. Azonban a FF-nek is vannak hülyeségei, azokat kikapcsoltam:
Igen.
Ha pedig nem tetszenek a Firefox egyedi újdonságai, akkor érdemes valamilyen vele rokon böngészőt kipróbálni, pl.: SeaMonkey, PaleMoon, MyPal.
Hányszor mondjam el még, hogy a legjobb böngésző a világon az az Internet Explorer... ...volt... ...aztán rárakták azt is a Chrome alapjaira és megszületett az Edge.
A FireFox egy nagyrakás gané, fos és trágyalé... A #3-as (Bala'zs) virágnyelven fogalmazta meg ugyanezt.
A Chrome nem rossz, de nem is a legtökéletesebb!
Aki ezen a téren szenved az adhatna egy esélyt az Edge-nek is!
De semmi esetre sem a FireFox-nak!
És mégis mitől volt az IE olyan jó böngésző, meséld el nekünk!
Én az utóbbi hónapokban használtam a Firefoxot Windowson is, Linuxon is, mobilon is. A Chrome minden eszközön gyorsabbnak bizonyult.
Firefoxnál a hibák jellemzően hosszabb, több hetes uptime után jöttek elő. Volt, hogy szétesett a kép videólejátszás közben, de olyan is volt, hogy a developer tools nem mutatta meg egy-egy HTML elem tulajdonságait, ami azért elég gáz.
A Firefox és a Chrome sok mindenben hasonlít, kisebb különbségek vannak, de mindkettő kiváló. Én azt mondom, hogy a kettő versenyében nincs győztes vagy vesztes, mindegyiknek megvan a maga előnye. A többi böngésző viszont a nyomukba sem ér.
Szerintem érdemes váltanod, ha a Firefox szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!