Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tűntek el a leveleim a...

Miért tűntek el a leveleim a gmail fiókomból?

Figyelt kérdés
Használok a gépemen is egy levelezőt (Incredimail), de eddig megmaradtak a levelek mindkét helyen. A gmail.com-on akkor is ott voltak,ha az Incredimailről letöröltem. Most viszont az Incredimail tartotta meg őket a kukában.
2021. máj. 24. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ hogy imap vagy pop3 alapon működik. Imap egy távoli elérés, és csak azt mutatja a kliensed ami a levelező szerveren van, bármilyen műveletet csinálsz az online is módosul. Pop3 esetében csak letölti a mailokat, aztán mit akármit csinálsz nem befolyásolja a szerveren lévőket. Namost manapság az előbbi, az IMAP van használva mindenhol. Magyarán ha te Incredimailben törlöd, akkor Gmail-ban is törli, ami pedig ha jól tudom 7 (vagy 30?) nap után véglegesen törli.
2021. máj. 24. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Leellenőriztem az általad leírtakat,és valóban úgy van.
2021. máj. 25. 06:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!