Elfelejtettem az e-mail jelszavam. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Mikor rámegyek arra az opcióra, hogy elfelejtettem a jelszavam akkor csak az az opció van, hogy a legutolsó jelszavam írjam be. De én azt sem tudom. Ha rámegyek, hogy próbálkozás máshogy azt kapom meg, hogy a google nem tudja ellenőrizni, hogy öné-e a fiók. Ilyenkor mi a teendő? Esetleg valaki járt már így?2021. máj. 22. 11:55
1/3 anonim válasza:
Regisztrálj egy újat, mást nem tudsz tenni.
2/3 anonim válasza:
Ilyenkor az van, ha társítottál hozzá egy másik email fiókot, ezt regisztrációnál szokta megkérdezni, akkor ha továbbb ellenőrzöd, majd feljön egy ilyen opció is, és majd a másik emailből kell bejelentkezni és új jelszót megadni, ha nem adtál meg másik fiókot, ott van a telefonszámmal jelszó csere, de az szintén akkor működik ha már társítottál hozzá telefonszámot, ha ez sincs, akkor végső esetben írj a supportnak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, de megoldottam! (mentett jelszavakban volt egy másik google fiókon.)
2021. máj. 22. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!