Miért kell a google helyesírás ellenőrző rendszerenének gender-freenek lenni?!
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 08:22
1/13 A kérdező kommentje:
Miért kell a hópelyheket bátorítani? Miért kell az egész rendszert újra alkotni egy zajos, elenyésző kissebbség miatt? Miért kell a Google-nek ebben részt vállalnia?
2021. máj. 22. 08:24
2/13 anonim válasza:
Hogy érted azt hogy gender free? O.o
Mármint a szót értem, de ez miben nyilvánul meg?
3/13 anonim válasza:
Mert a Google mindenkié. Nem csak a tiéd, meg pár zajos, és buta homofób bunkóé.
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homofób. Ennek semmi köze sincs a homoszexuálitáshoz...
Csak szívből megvetem a gender elméletét és a hópelyheket.
2021. máj. 22. 11:13
5/13 anonim válasza:
Példát tudnál írni?
Vagy csak idejöttél köpködni, mert az jó?
7/13 anonim válasza:
Ennek mi köze a szexualitáshoz? Sok nő végez férfiszakmát, teljesen jogos, nem is újdonság.
8/13 anonim válasza:
Mert az ő szolgáltatásuk, ők döntik el, hogy fogják üzemeltetni, és ebbe nem fog beleugatni egyetlen náci sem. Ha nem tetszik, lehet használni a náci alternatívákat. Ja, hogy azok nincsenek?
9/13 anonim válasza:
Bírom hogy mára a náci egy szitokszó lett és olyanok használják akiknek nagy valószínűséggel csak annyi tudomásuk van róluk hogy rosszak vótak
10/13 A kérdező kommentje:
10:52 nagyon cuki vagy. Honnan ismersz engem? Honnan tudod, hogy minden másságot elítélek és tűzre valónak tartok?!
Elárulom, hogy ezzel nagyon mellé lőttél...
2021. máj. 23. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!