Van itt olyan, aki szeret dicsekedni saját magának azzal, hogy a fórumon feljelented az adminnak azt az embert, aki sértő számodra? Aki beleszól a helyesírásodba (De nem direkt írsz így) vagy piszkál.
Ha valaki a helyesírásodat kijavítja, azt inkább meg kellene köszönnöd, nem "feljelenteni".
A zaklatás, sértegetés más kategória. De akkor sem jelentenék sehova sem.
Hanyagolnám, negligálnám, lepontoznám stb.
Amúgy ha a gyik-ről van szó, akkor ne éld bele magad semmibe, hogy te valami különleges elbánásban részesülnél.
8-10 év alatt tapasztaltam, hogy sokszor el se olvassák a jelentett válaszokat, csak insant törlik.
Legutóbb egy olyan kérdés volt amit láttam, hogy kinek melyik a kedvenc kutyája. Egy válaszoló leírta hogy neki a Berni pásztor, 10 perc múlva törölve volt a válasz.
Keresd a logikát.
Csak az ilyen mimóza lelkű emberkék akadnak fent a trollokon. Mások meg elhajtják, vagy ignorálják a jelenlétét.
Meg gyik, iwiw stb elott az irc korszakban csinaltunk szervert, ami kb 10 evig mukodott. Par evig aktivan kozremukodtem en is a mukodeseben. Ezalatt az ido alatt jottem ra, hogy ezt az egesz szart lehetetlen objektivan hosszu tavon fenntartani, mindig lesznek koholt vagy valos vadak, sertodesek, arulkodok, jelentgetok, napjaba kismillio (akkor es ott) operatori megkereses, igazsagot tenni meg lehetetlen. Vegul kivontam magam az egeszbol, csak cseteltem.
Szoval en azt mondom, ott a lehetoseg, hogy privatban elintezd a kerdest, szuksegtelen velt hatalmi poziciot gyakorolni (visszaelni) ovodas modon arulkodassal, plane, ha a szerver szabalyait nem serti, es csak az egyeni ingerkuszobodet lepi at. Helyesirasra figyelmet felhivni meg gyakran epito jellegu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!