Facebookon le tudok úgy tiltani valakit, aki nem ismerősöm, hogy ne láthassa a hirdetéseimet és ne írhasson üzenetet?
Figyelt kérdés
Lehetőleg úgy, hogy ne tudja meg, hogy tiltottam. A korábban váltott üzenetekben megváltozik valami, ha tiltom? Vagy azok törlődnek ilyenkor?2021. máj. 17. 15:15
1/1 anonim válasza:
Akik engem tiltottak le: Megnyitom a chatet, a vele való beszélgetés, képek, stb megmarad. A nevük és a profil képük a chaten eltűnik. Üzenetet írni nem tudok, mert ez van a chat végire írva: "Ennek a fióknak nem mindenki küldhet üzenetet." Facebookon megkeresni őket nem tudom, ha beírom a nevüket a keresőbe. De, ha másik facebook profilomon bejelentkezek, amit ők nem ismernek, akkor megtalálom a profiljukat a keresőbe, tehát tudom, hogy nem szűnt meg a profilja, hanem tiltott.
Én nem tiltottam le senkit csak egy időre az exem, de már feloldottam és a régi levelezés és képek mind ott vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!