Mobilnetet megosztva miért nincs net a gépen ha a laptopon és más telefonon igen?
Figyelt kérdés
A gépen usb wifi kártyával csatlakozok és kiírja hogy nincs internet, így egyáltalán nemis látom a hálózat más gépeit, megosztásokat.
Kb 2hónapja vettem akkor még jó volt egy ideig és ez lett vele. A wifi stick lehet rosz? (Nagyon remélem) vagy esetleg a gépen lehet valami hiba? Win10
2021. máj. 15. 11:05
1/3 anonim válasza:
Én inkább arra tippelnék te állítgattál el valamit...
2/3 A kérdező kommentje:
Legelső kipróbálásnál már nehezen tudtam csatlakoztatni hogy működjön már akkor is csinált ilyet hogy csatlakozik de nincs internet, utána egy ideig jó volt és újra elkezdte ezt hogy néha jó néha nem, mostmeg már egyáltalán nem jó
2021. máj. 15. 11:21
3/3 anonim válasza:
Wifi stick drivert próbáltad frissíteni? telepített hálózati csatlakozást? Kapsz ip címet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!