Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok telekomos haverom...

Hogyan tudok telekomos haveromnak mobilnetet venni?

Figyelt kérdés
Haver kórházban van és nincs netje se pénze, szóval gondoltam veszek neki 3 napra korlátlan netet, de nem tudom hogy kell.

2021. febr. 12. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Bemész a szolgátatóhoz és megkérdezed.
2021. febr. 12. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Oké, de ha most kimegyek akkor 2 gond is van

1: Zárva a telekom

2:8 óra elmúlt és a 2000 forintos netvásárlás 50000 forintos bírsággal egészülne ki.

2021. febr. 12. 20:08
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Gondolom feltöltős kártyája van, - ekkor csak pénzt tudsz rá feltölteni. (pl. ha OTP számlád van, akkor a weboldalukon belépve, van kártyafeltöltés menüpont)

Utána neki kell aktiválni ezt a 3 napos korlátlan netszolgáltatást, ha felhívja az ingyenes 1777 számot.

[link]

2021. febr. 12. 21:15
 4/4 CspCsj ***** válasza:

Kimaradt:

Ha nem OTP-s vagy, és a bankod online felületén nem tudsz telefonszámra feltölteni, akkor még olyan lehetőséged van, hogy belépsz a nevében a Telekom weboldalon és bankkártyáddal töltesz fel neki pénzt, és ezután szerintem egyből aktiválni is tudod a korlátlan netszolgáltatást.

Ehhez valószínűleg a belépéskor, az ő telefonjára küldött kódot kell neked megmondania.

[link]

2021. febr. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!