Hogyan tudnék az én gépemről a haveromnak regisztrációt csinálni az én gépemen?
Figyelt kérdés
Én regisztráltam de a haverom szeretne regelni alám de nem engedi mert már regisztráltam erről a gépről?2017. okt. 27. 14:45
1/3 anonim válasza:
mihez?Mit regisztrálni?Értelmezd már a kérdésedet!Semmi értelme!Ide csak olyan emberek járnak,akiknek még nincs meg a 8 általános, vagy megbukott magyarból?
2/3 A kérdező kommentje:
Egy internetes oldalra szeretném regisztrálni a havert az én gépemen de nem engedi mert már regisztráltam ezen a gépen. Hogyan lehetne mégis regisztrálni?
2017. okt. 27. 21:46
3/3 anonim válasza:
Regisztrációhoz:
-felhnév
-jelszó
kell! Vagy ez hardveresen csak 1x regisztrációt enged?Linkeld már be az oldalt!Ilyen nincsen,hogy mac címet nézné!Az régen volt, most már nem nagyon használatos forma,mert voltak belőle gondok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!