Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent az hogy "open mic"?

Mit jelent az hogy "open mic"?

Figyelt kérdés
Online megbeszéléseken szoktam hallani, de nem tudom mit jelent. Legutóbb úgy hallottam hogy az egyik kollégám elmondta egy másiknak hogy az ő rendszere miért rossz, és ezt a szövegét úgy kezdte hogy : "ezt most open mic elmondom"

2021. máj. 11. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Open microphone - Bekapcsolt hangrogzito
2021. máj. 11. 19:38
 2/3 anonim válasza:
77%

Első, azt azért magyarázd el hogy a microphone mióta hangrögzítő? XD

Nyitott mikrofont jelent, szóval amit mond azt mind hallod.

2021. máj. 11. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az open mic az a szabad a mikrofon megfelelője. Amerikában vannak ilyenek, hogy szórakozóhelyeken ha open mic van, akkor bárki felmehet a színpadra és standupolhat, karaokezhat, vagy csinálhatja a saját show-ját.

Ő gondolom arra értette, hogy mondja, de ha hülyeséget mond, akkor bárki beleszólhat és kijavíthatja. Megbeszéléseken szokott úgy lenni, hogy mindenki lenémított mikrofonnal van, hogy a beszélőt ne zavarja. Az open mic ott ennek az ellenkezője.

2021. máj. 11. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!