Tényleg nem használhatom a mobilinternetet számítógépen?
Kötöttem egy mobilinternet csomagot és a szerződésnek elvileg részét képezi hogy nem használható az otthoni internet csomag helyettesítésére, további nem lehet megosztani más eszközök között csak az adott mobiltelefonon lehet használni.
Ezzel nincsen semmi gondom, mert van otthon is internet csomagom. De akkor sem használhatom ha pl nincsen valamiért internet otthon és éppen kellene a számítógépen internet? Ha ilyenkor arra az időre használnám megosztással akkor le fogják tiltani vagy mi? Valaki elmagyarázná, mert nem igazán értem mi rosszat tennék vele, értelme sem lenne mert sokkal gyorsabb az otthoni internet. De van hogy néha amikor használnám munka után akkor nem működik. Nem mindegy hogy olyankor a telefonon pötyögök vagy megosztom az asztali számítógépen?
Ha ez van a szerződésben akkor egyértelmű hogy a megosztással megszeged azt.
Ilyenkor a szolgáltató eljárhat ellened ami nagyjából annyit tesz hogy megszüntetheti a szolgáltatást akkor is ha hűségidőt írtál alá.
Általában azonban ez nem szokott problémát okozni, mert csak akkor kezdenek foglalkozni vele ha pl. extrém túlhasználat van.
"Valaki elmagyarázná, mert nem igazán értem mi rosszat tennék vele"
A szolgáltató azt szeretné ha két szolgáltatást is fizetnél hogy nagyobb profitra tegyen szert. :)
"A szolgáltató azt szeretné ha két szolgáltatást is fizetnél hogy nagyobb profitra tegyen szert. :)"
Én mindkét szolgáltatást fizetem, az otthonit is és a mobilinternet csomagot is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!