Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha rendelek Diginetet, routert...

Ha rendelek Diginetet, routert meg modemet hoznak beszereléskor vagy azt nekem kell vennem?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 29. 10:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve, ahoz hogy tv-vel rá tudjak csatlakozni kell router?
2021. ápr. 29. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Optikai vagy koax?

Koaxosnál modemet adnak, routert magadnak kell beszerezned.

Optikainál mi egyben modem és router eszközt kaptunk, de a wifi gyengesége miatt rákötöttük a saját routerünket.

A tv-jük koaxon jön, nem IPTV.

2021. ápr. 29. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd kiderül mit kapsz.
2021. ápr. 29. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám UTP-t húztak be, egyből mehet a gépbe vagy a saját routerbe.

Amúgy ezt tőlük kell megkérdezni.

2021. ápr. 29. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Eddig nálam is úgy volt hogy a ltp.-i ház elosztójából húztak be egy koaxkábelt a tévéhez és egy UTP-kábelt az internethez/telefonhoz amire a saját routeremet dugtam rá ha akartam-mostanában jönnek majd átépíteni a rendszert hogy a lakásba tesznek be majd valami kütyüt ami lakáson belül osztja majd szét a tv-t és a netet/telefont de állítólag más nem fog változni tehát nem kell majd tőlük venni/bérelni semmi kütyüt mint pl.az UPC-nél volt.
2021. ápr. 29. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!