Hogyan törölhetem magam egy olyam lapról ami 30 napig ingyenes volt, de most fizetőssé vált? SOS
Ingatlandepo.hu.-ra regisztráltam magam ,ők kínáltak egy ingyenes 30 napos hírdetést!Ma kaptam egy egyenlegértsesítőt,hogy 13500 forintot fizessek be a szolgáltatásukért,mível nem mondtam le a 30 napos ingyenes hírdetés után sem a szolgáltatást...sőt igénybe vettem az extra szolgáltatást is!
Kérem azokat akik KOMOLYAN tudnak segíteni,hogy pontossan mit is ekll tennem...írják meg nekem!
Ezt írja az oldalt megnyitva:
"F I G Y E L E M ! !
Ez az oldal az
ingatlandepo.hu
és nem azonos az
ingatlandepo.com-mal!
Mi nem küldtünk senkinek sem számlát, sem fizetési felszólítást, sem egyéb felszólító levelet.
Nagyon sokan összekeverték ezt az oldalt az ingatlandepo.com-mal és nálunk reklamáltak, ezért ezt az oldalt bezártuk!
Amennyiben Ön bármilyen felszólítást kapott, az nem tőlünk származik, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a felszólítás szövegét és szíveskedjék azoknál reklamálni, akik a felszólítást küldték!"
Akkor most mivan?
Mindjárt utánnanézek!!
BA@usss.....én a freemailen annak válaszoltam aki az egyenleget írta nekem ..és az egy ROBOT!!!!!!
NAh akkor most mivan???:O
Semmi.
Valószínüleg nem tartozol senkinek, csak megpróbáltak átverni.
emilben kértek csak pénzt?
megnéztem az ingatlandepo.com -ot, elég gázak
EZT KAPTAM!!!
Levelünkben tájékoztatjuk, a honlapunkra feltöltött hirdetése/hirdetései legutóbbi időszakának elszámolási adatairól.
A feltöltött hirdetése/hirdetései egyenlege a mai napon...
13.500 HUF
tizenháromezer-ötszáz HUF
fizetési kötelezettséget mutat.
Az összeget a következő számlaszámra a megjelőlt határidőig átutalni szíveskedjen:
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10503021-49020018
Az összeg részletezését megtekintheti, ha a következő linkre rákattint:
Díjbekérő részletezése
A könyvizsgálói állásfoglalások szerint a .pdf formátumban e-mailen küldött számla/díjbekérő nem "elektronikus számla/díjbekérő", hanem az eredeti számla/díjbekérő első példányának kinyomtatási lehetőségét biztosítja a honlapunkon hirdető ügyfelei számára. Ezzel a postázási idő rövidül, az adminisztráció és posta költségek csökkennek, egyúttal igazodva az Uniós elvárásokhoz, környezetbarát. Mivel a számlát/díjbekérőt nem kell aláírni, elegendő feltűntetni, hogy aláírás és pecsét nélkül is hiteles, illetve a kinyomtatott 2. számla-példány is ug yanazon adattartalommal bír, a két számla/díjbekérő között nincs eltérés, így bizonylatként elszámolható. Tehát az e-mailben csatolásként elküldött díjbekérőt ha kinyomtatja, beteszi a könyvelésbe, majd a kifizetés után kapott számlát kinyomtatja és mellétűzi, úgy megfelelt a vonatkozó adótörvényekben előírt követelményeknek.
Az összeget bármely bankfiókban, vagy takarékszövetkezetben készpénzben is befizetheti a számlaszámunkra hivatkozva.
A befizető azonosítót kérjük, minden esetben tüntesse fel az átutalási megbízáson!
Az Összeg megfizetettnek akkor minősül, ha az a számlánkon jóváírásra kerül.
Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy bármely információra van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a megjelőlt elérhetőségen.
Honlap: www.ingatlanbazar.com
Üdvözlettel:
Welimmo S.r.o.
DE valami zagyvaságot ír vissza!!Az ingatlanbazár.hu.-ra nem is vagyok regizve!!
KÖSZ a biztatást!:D
Igen csak e.mailben,kaptam fizetési felszólítást..de május 15.-én regizetm 30 napos ingyenes hirdetésre.Május 30.-val ....átalakult az oldal..pffezt írták ,de ezt is augusztus18.-án kaptam:
Tájékoztatás:
A www.ingatlandepo.com és www.ingatlanbazar.com domain neveken elérhet? ingatlanhirdet? honlapot 2010. május 30-i kezdettel a továbbiakban a Weltimmo S.r.o. (Eötvösa 57/20, 945 05 Komárno ICO: 45 358 621) üzemelteti.
Az idáig regisztrált ügyfeleknek az el?z? (Experient Entertaiment Ltd.) üzemeltet?vel kötött szerz?désnek megfelel?en teljesítjük a szolgáltatást.
2010. május 29-ig regisztrált ügyfeleknek lehet?ségük van a szerz?dést az els? tájékoztató értesítés kiküldését?l számított 72 órán belül felmondani. A felmondás feltétele az esetlegesen eddig keletkezett díj és költségek maradéktalan megfizetése.
A felmondást a kapcsolattartó falon keresztül lehet kezdeményezni az el?z? feltétel teljesítése esetén.
Amennyiben e értesítés kiküldését?l számított 72 órán belül nem érkezik megszüntet? kérelem, vagy az esetleges díj nem nyer maradéktalanul kiegyenlítést, úgy a szolgáltatás a megkötött szerz?dés szerint marad érvényben a honlap új üzemeltet?jével.
Bizunk benne, hogy szolgáltatásainkat továbbra is megelégedéssel veszi igénybe.
Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön megelégedéssel és sikerrel könyvelje el szolgáltatásunk igénybevételét.
más adataidat tudják? sztem nyiss új emilt.
egyszer volt, hogy suliból küldtek számlákat, hogy fizessük be. nem fizettük, írták, hogy szólnak a jegyzőnek, de ezután se fizettünk (vmi kajáért, amit meg se ettünk, meg nem is rendeltük, csak ők úgy gondolták, h kötelezővé teszik).
semmi se történt.
a helyedben nem fizetnék semmit, ha meg a nevedre írnak vmit a rendes címerde, azt letagadnám, h az nem te voltál.
felhívtuk a gazdasági versenyhivatalt, a fogyasztóvédelmet, 2 jogásszal beszéltünk. Nem lehet mit csinálni sajna, be kell fizetni... :((
Mi is befizettük. Remélem többet nem hallunk róluk...
Utolsó!Ugyanez az oldal volt?:(...:S
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!