Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan törölhetem magam egy...

Hogyan törölhetem magam egy olyam lapról ami 30 napig ingyenes volt, de most fizetőssé vált? SOS

Figyelt kérdés

Ingatlandepo.hu.-ra regisztráltam magam ,ők kínáltak egy ingyenes 30 napos hírdetést!Ma kaptam egy egyenlegértsesítőt,hogy 13500 forintot fizessek be a szolgáltatásukért,mível nem mondtam le a 30 napos ingyenes hírdetés után sem a szolgáltatást...sőt igénybe vettem az extra szolgáltatást is!

Kérem azokat akik KOMOLYAN tudnak segíteni,hogy pontossan mit is ekll tennem...írják meg nekem!

2010. aug. 22. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt írja az oldalt megnyitva:

"F I G Y E L E M ! !

Ez az oldal az

ingatlandepo.hu

és nem azonos az

ingatlandepo.com-mal!

Mi nem küldtünk senkinek sem számlát, sem fizetési felszólítást, sem egyéb felszólító levelet.

Nagyon sokan összekeverték ezt az oldalt az ingatlandepo.com-mal és nálunk reklamáltak, ezért ezt az oldalt bezártuk!

Amennyiben Ön bármilyen felszólítást kapott, az nem tőlünk származik, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a felszólítás szövegét és szíveskedjék azoknál reklamálni, akik a felszólítást küldték!"

Akkor most mivan?

2010. aug. 22. 17:15
 2/10 A kérdező kommentje:

Mindjárt utánnanézek!!

BA@usss.....én a freemailen annak válaszoltam aki az egyenleget írta nekem ..és az egy ROBOT!!!!!!

NAh akkor most mivan???:O

2010. aug. 22. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Semmi.

Valószínüleg nem tartozol senkinek, csak megpróbáltak átverni.

2010. aug. 22. 17:21
 4/10 anonim válasza:

emilben kértek csak pénzt?

megnéztem az ingatlandepo.com -ot, elég gázak

2010. aug. 22. 17:25
 5/10 A kérdező kommentje:

EZT KAPTAM!!!

Levelünkben tájékoztatjuk, a honlapunkra feltöltött hirdetése/hirdetései legutóbbi időszakának elszámolási adatairól.

A feltöltött hirdetése/hirdetései egyenlege a mai napon...

13.500 HUF

tizenháromezer-ötszáz HUF

fizetési kötelezettséget mutat.

Az összeget a következő számlaszámra a megjelőlt határidőig átutalni szíveskedjen:

Bankszámlaszám: MKB 10300002-10503021-49020018

Az összeg részletezését megtekintheti, ha a következő linkre rákattint:

Díjbekérő részletezése

A könyvizsgálói állásfoglalások szerint a .pdf formátumban e-mailen küldött számla/díjbekérő nem "elektronikus számla/díjbekérő", hanem az eredeti számla/díjbekérő első példányának kinyomtatási lehetőségét biztosítja a honlapunkon hirdető ügyfelei számára. Ezzel a postázási idő rövidül, az adminisztráció és posta költségek csökkennek, egyúttal igazodva az Uniós elvárásokhoz, környezetbarát. Mivel a számlát/díjbekérőt nem kell aláírni, elegendő feltűntetni, hogy aláírás és pecsét nélkül is hiteles, illetve a kinyomtatott 2. számla-példány is ug yanazon adattartalommal bír, a két számla/díjbekérő között nincs eltérés, így bizonylatként elszámolható. Tehát az e-mailben csatolásként elküldött díjbekérőt ha kinyomtatja, beteszi a könyvelésbe, majd a kifizetés után kapott számlát kinyomtatja és mellétűzi, úgy megfelelt a vonatkozó adótörvényekben előírt követelményeknek.

Az összeget bármely bankfiókban, vagy takarékszövetkezetben készpénzben is befizetheti a számlaszámunkra hivatkozva.

A befizető azonosítót kérjük, minden esetben tüntesse fel az átutalási megbízáson!

Az Összeg megfizetettnek akkor minősül, ha az a számlánkon jóváírásra kerül.

Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy bármely információra van szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a megjelőlt elérhetőségen.

Honlap: www.ingatlanbazar.com

Üdvözlettel:

Welimmo S.r.o.

DE valami zagyvaságot ír vissza!!Az ingatlanbazár.hu.-ra nem is vagyok regizve!!

KÖSZ a biztatást!:D

2010. aug. 22. 17:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen csak e.mailben,kaptam fizetési felszólítást..de május 15.-én regizetm 30 napos ingyenes hirdetésre.Május 30.-val ....átalakult az oldal..pffezt írták ,de ezt is augusztus18.-án kaptam:

Tájékoztatás:

A www.ingatlandepo.com és www.ingatlanbazar.com domain neveken elérhet? ingatlanhirdet? honlapot 2010. május 30-i kezdettel a továbbiakban a Weltimmo S.r.o. (Eötvösa 57/20, 945 05 Komárno ICO: 45 358 621) üzemelteti.

Az idáig regisztrált ügyfeleknek az el?z? (Experient Entertaiment Ltd.) üzemeltet?vel kötött szerz?désnek megfelel?en teljesítjük a szolgáltatást.

2010. május 29-ig regisztrált ügyfeleknek lehet?ségük van a szerz?dést az els? tájékoztató értesítés kiküldését?l számított 72 órán belül felmondani. A felmondás feltétele az esetlegesen eddig keletkezett díj és költségek maradéktalan megfizetése.

A felmondást a kapcsolattartó falon keresztül lehet kezdeményezni az el?z? feltétel teljesítése esetén.

Amennyiben e értesítés kiküldését?l számított 72 órán belül nem érkezik megszüntet? kérelem, vagy az esetleges díj nem nyer maradéktalanul kiegyenlítést, úgy a szolgáltatás a megkötött szerz?dés szerint marad érvényben a honlap új üzemeltet?jével.

Bizunk benne, hogy szolgáltatásainkat továbbra is megelégedéssel veszi igénybe.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön megelégedéssel és sikerrel könyvelje el szolgáltatásunk igénybevételét.

2010. aug. 22. 17:28
 7/10 anonim válasza:
100%

más adataidat tudják? sztem nyiss új emilt.

egyszer volt, hogy suliból küldtek számlákat, hogy fizessük be. nem fizettük, írták, hogy szólnak a jegyzőnek, de ezután se fizettünk (vmi kajáért, amit meg se ettünk, meg nem is rendeltük, csak ők úgy gondolták, h kötelezővé teszik).

semmi se történt.

a helyedben nem fizetnék semmit, ha meg a nevedre írnak vmit a rendes címerde, azt letagadnám, h az nem te voltál.

2010. aug. 22. 18:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!:D
2010. aug. 23. 19:17
 9/10 anonim válasza:

felhívtuk a gazdasági versenyhivatalt, a fogyasztóvédelmet, 2 jogásszal beszéltünk. Nem lehet mit csinálni sajna, be kell fizetni... :((

Mi is befizettük. Remélem többet nem hallunk róluk...

2010. okt. 27. 23:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsó!Ugyanez az oldal volt?:(...:S

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!