Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » !UPC Router-t elvinni otthonró...

!UPC Router-t elvinni otthonról! Más lakásban működne a net ha elvinném oda az itthoni router-t? (Ahol az épületben szintén UPC hálózat van)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

1 hétre el kell mennünk Budapestről, Székesfehérvárra és az ottani lakásban volt korábban UPC internet, a router most is ott van ,de már nincsen fizetve és így nem működik.

Nekünk pontosan ugyan olyan Router-ünk van itthon, és ha elvinnénk oda, és az ottani helyére felhelyezném, akkor működne ott is az internet?

Nem látom hogy miért ne működne. Az a Koax kábel egy 1 eres valami, abban annyi inromáció szerintem nincsen csak küldi a jelet. Azt gondolom, hogy a routerben lévő okosság az ami miatt lesz belőle használható jel, és az fogja beazonosítani a felhasználóját, és hogy jogosult-e vagy sem internetre.

Ez esetben, ha országon belül, ha olyan helyre vinném ahol UPC hálózat is elérhető az épületben, akkor működni kellene.

Vagy rosszul gondolom?

Köszönöm a korrekt válaszokat!

2021. ápr. 25. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
29%
Olyan messze már nem biztos, hogy működne, mert más a gerinc, lehet, hogy ahhoz is közve van a modem. De ugyan azon a gerincen, például a szomszédnál működik.
2021. ápr. 25. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem működik.
2021. ápr. 25. 10:07
 3/4 axonbite ***** válasza:
43%
Tapasztalatból tudom hogy működik!
2021. ápr. 25. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Kipróbáltuk. Működött!

Valamiért a wifi több laptopon se működött, hiába az újraindítás, újracsatlakozás. Viszont a telefonokon simán ment.

LAN kábellel a modemmel összekötve viszont laptopon is volt net.

2021. máj. 1. 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!