Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi tortenhetett a netemmel?...

Mi tortenhetett a netemmel? Mit tegyek? Segitene ha a windowsom ujra tennem?

Figyelt kérdés
Mar jo kis ideje (kb 2-3 hete) nem megy a yahoo messengerem es az internet explorer sem nyit meg egy oldalt sem. A yahoo pedig egyetlen ID-t sem fogad el.LEtoltottem mar tobbszor is mindkettot ujbol de ugyanugy viselkednek. Nem tudom mi lehet. Azt mondjak talan virus de van 2 virus olom. Szoval nemtudom. Mit ajanlotok mit tegyek? Gondoltam ujra teszem a windows-t s letoltom oket s hatha menni fog. Ha pedig nem akkor az angyalka hoz majd egy uj gepet :) Puszi
2008. dec. 5. 22:34
 1/3 anonim válasza:
56%
Így távolról nekem sincs nagyon más tippem, próbáld meg. És egy jó tanács: NE EXPLORERT HASZNÁLJ!!!! Van 2 jobb, Mozilla Firefox, Opera, valamelyiket töltsd le, és azt használd a továbbiakban. Persze valami jó vírusirtót meg kémprogramfigyelőt is telepíts fel.
2008. dec. 5. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vmi beállítás fogja ezeket a portokat
2008. dec. 5. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 2 aktív antivírus progid van, összeakadhatnak. A jobbikat tartsd meg. Ami nálam bevált: Avast + Spyware Terminator. Neked milyen vírusírtód van? Pl. a NOD-tól még simán tele lehet a géped trójaival. :(

Én is a Firefoxot javaslom, rengeteg biztonsági kiegészítő létezik hozzá. Az Explorer vacak.

Egyébként emiatt fölösleges új gépet venni. Ha nem babrált senki a beállításokon, gyanús, hogy vírus. Ha nincs más , tedd újra a Windózert, de használhatsz Linuxot is, vagy mindkettő lehet egyszerre a gépeden, ha akarod, csak külön partíción. Elsőként mindig a Windows-t kell telepíteni, utána a Linuxot. A Linux nagy előnye, hogy nem írnak rá vírust!

2008. dec. 6. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!