HErBY hogy volt villanyszerelő ha azt se tudja mi az a szénkefe?
Herby nagyon sokat hangoztatta, hogy villanyszerelőnek / magasfeszültségű villanyszerelőként dolgozott / tanult. Ma rakott fel egy videót amiben egy ütvefúrót kapott ajándékba és még mellé kapott kettő szénkefét. És erre ő "mi ez a kettő mágnes?"
Ha valaki magasfeszültségű villanyszerelő, vagy ha csak akár annak is tanult akkor annak nem lenne illene tudni? Nagyon kamus ember...
lehet hogy tanult, de nem végezte el szerintem, amit tanult azt is elfelejtette
nem baj, a kindertojás unboxinggal a porbafingókat elszórakoztatja
Azt mondta erős áramú villanyszerelőnek tanult, de míg a folyosón várakozott a vizsgára, gondolt egyet és hazament, mert úgy volt vele, hogy úgysem dolgozna benne. Szóval gondolom már akkor sem igazán foglalkozott vele (meg a gyakorlaton is csak szivatták, amit tényleg elhiszek, mert ez általában így megy), azóta meg azt is elfelejtette, amit megtanult.
Egyébként a magyar szakoktatás egyenlő a nullával, csak alapokat ad meg papírt. Én szakácsként végeztem, de szerintem a velem együtt végzettek 95%-kát vagy akár engem simán megfognál egy szakmai kérdéssel (pedig nekem 5-ös lett a vizsgám), főleg hogy kb 1 embert tudok, aki szakács lett közülünk.
Szóval nem olyan meglepő ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!