Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez micsoda? "Az Ön számítógépe...

Ez micsoda? "Az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltünk"

Figyelt kérdés

Tegnap még semmi nem volt,nem állítottam el semmit,ma az első belépéskor ezt adta ki. Újraindítottam,újracsatlakoztattam a routert de ugyanez. És mindkét böngészőn,Chrome és Firefoxon is

Aggódnom kell,ez valami vírus jele? Pedig Avast premiumom van nem kéne hogy az legyen..

2021. ápr. 18. 11:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%

Elképzelhető, hogy vírusod van. Olyan vírusirtó nincs, ami 100%-os védelmet nyújt, hiszen a vírusgyártók mindig egy lépéssel előrébb járnak, na meg ott van az emberi tényező is: általában felhasználó a leggyengébb láncszem.

Az is lehetséges, hogy a szomszéd lopja a wifidet.

2021. ápr. 18. 11:58
 2/19 A kérdező kommentje:

Akkor ha nyomatok egy víruskeresést az megoldaná?

Meg olvastam most azt hogy azoknál is kiadja ezt akik VPN-t használnak,én nem használok..ezért is fura ez

2021. ápr. 18. 12:01
 3/19 P.O.C. ***** válasza:
100%

"..szokatlan forgalmat észleltünk.."

Majd hozzászoknak akkor. :D

Komolyra fordítva szót, szerintem ezek nagy része azért van, mert a rendszerük túlzóan óvatos.

Nekem meg az Ubisoft küld mindig ilyen hülye leveleket, hogy hol x hol y országban jelentkeztem be, már vagy 2 éve folyamatosan, pedig az accountomat nem lopták el, és többször adtam már új erős jelszót.

De ha megnyugtat csinálj alapos keresést, vírusírtó, Malwarebytes, stb.

2021. ápr. 18. 12:02
 4/19 A kérdező kommentje:

Már fut is.

Na meg a Firefoxot nem is használom max néha a Shakes and Fidget-be lépek be,akkor ott is miért adta ki ezt a szöveget? Ez tényleg olyan már mintha valaki használná a wifit

2021. ápr. 18. 12:13
 5/19 anonim ***** válasza:
54%

Le van írva, mi lehet. (rosszindulatú program, böngésző plug-in, szkript)

Ezen kívül még lehetséges, hogy a szolgáltatótól egy előzőleg problémás ügyfél IP címét kaptad meg, illetve NAT mögött vagy (több 100 előfizető van egy IP alatt).

2021. ápr. 18. 12:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Remélem akkor az utolsó,bár elég valószínűtlennek tűnik
2021. ápr. 18. 12:21
 7/19 anonim ***** válasza:

ez nem vírus :D nem kell betojni!

[link]

2021. ápr. 18. 12:39
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

[link]

idézet:A helyi internetszolgáltató internetén jellemzően belefutok ebbe, pláne dél/koradélután körül amikor sokan gugliznak, mert a szolgáltató NAT-ol és több 100 előfizető van egy IP alatt.

Lehet nálad is ez a helyzet. Új ip címet kaptál és azzal próbálkoztál belépni. Ezt látta a google védelmi rendszere.

2021. ápr. 18. 12:47
 9/19 A kérdező kommentje:
Érdekes. Mit takar az hogy új Ip címet kaptam? Az nem állandó? Suta vagyok ezekhez a dolgokhoz
2021. ápr. 18. 12:53
 10/19 anonim ***** válasza:
digis vagy?
2021. ápr. 18. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!