Mi a vatera oldal története a kezdetektől? Kik voltak a tulajdonosai, alapítói?
1#
Mi ez a DuckGO őrület? Talán Linux Mintet használsz?
3#
Én is gondolkoztam rajta már, hogy váltsam e a Google-t, de arra következtetésre jutottam, hogy az “adatlopásnak” hála az évekkel ezelőtt meglátogatott oldalakat is mutatja, hogy jártam rajta.
Ez nekem fontos!
Főleg ha megoldást keresek valamire!
"az “adatlopásnak” hála"
...kapja is a büntetéseket:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
"az évekkel ezelőtt meglátogatott oldalakat is mutatja, hogy jártam rajta"
Erre bármelyik böngésző - akár a nyílt forrású, gigavállalatoktól független Mozilla Firefox vagy a Brave is - tudja, csak a látogatott oldalak adatbázisát meg kell tartani (vagy könyvjelzőzni a kedvenceket) - így nem kerülnek a böngészési szokásaid rossz kezekbe, nem válnak árucikké.
De ez már tényleg lényegtelen a topiknyitó kérdés szempontjából.
Gondolom amúgy Youtube-ot sem használsz… :D Irónia, mert egyértelmű, hogy igen…
Az én adataimat használhatja a Google!
Ublockkal igazából semmire nem megy vele, mert nem tud nekem megfelelő, sőt semmilyen reklámot mutogatni… :D
Erre megy az “adatlopás”, amit mikor bejelentkezel a Google fiókba vagy csak keresel a Google-n elfogadsz minden alkalommal, csak hát ezt nem olvasod el, max akik perre mennek velük!
Kösz, már közbe én is megtaláltam a wikin, csak nem léptem vissza ide.
Azért össze ne vesszetek már :D
Köszi a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!