Nál@d működik most a Wikipédia? Így április első napjaiban. Csekkold pls most, hogy aktuálisan éppen működik-e.
Kíváncsi vagyok, hogy van-e máshol is van-e ilyesmi helyzet. Köszi, ha válaszolsz.
Ma április 6.-a van 2-3 napja nem érhető el nálunk az oldal. Illetve telefonról változik, hogy elérhető-e.
Egyébként jó az oldal, szeretem, csak sajnos az utóbbi napokban valamiért nem hozódik elő, ha rákattintok, vagy beírom a címét fölülre. Tehát ez most csak ilyen kíváncsiság; tehát alapból jó kis oldal a Wikipédia, nagyon szeretem. Tehát ez a kérdés nem szeretne bántó lenni, puszta kíváncsiság, mert nálunk most nem müxik sajnos. :S:S Kiváncsi vagyok,hogy másnak is van-e ilyen, hogy nem jön be. Mert hiányolom az oldit.
Előre is köszönöm.
Köszönöm a válaszokat. Most bejött a Wikipédia;de leírom az aktuális, jelenlegi válaszokat
egy helyen nézte ott működik:2
mobilon+gépen is müx:16
sehol nemjött be:1
változó,h igen v nem:1
némelyik gépen bejön, némelyiken nem,telón bejön:1
Tehát köszönöm, remélem, most már folyamatosan el tudom majd érni az oldalt és tehát ez így is marad, hogy majd el tudom érni mindig, mert jó kis oldal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!