NCore-ra a meghívó fizetős?
Figyelt kérdés
Mert itt látom, hogy 1000ft. Akkor is fizetős, ha egy ismerősöm ad meghívót? Valaki világítson már fel pls. :D2021. ápr. 6. 13:42
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és ezt facebookon az: Igazi NCORE meghívó csoportban láttam.
2021. ápr. 6. 13:44
3/9 anonim válasza:
Meghívót pénzért árusítani kifejezetten tilos.
4/9 anonim válasza:
Csinálok neked három másik "Igazi Ncore meghívó" csoportot, aztán akkor mi van? Nem kell mindent elhinni. A legjobb ha fizetsz pár hónap prémiumot egy ismerősödnek akinek van nCore acca és meghív, akkor mindketten jól jártok.
5/9 anonim válasza:
1. Amiról te beszélsz, az nem csoport, hanem max oldal.
2. Az nCore nem .ink-re végződik.
6/9 anonim válasza:
Találtál egy újabb csaló oldalt, ne küldjél nekik smst és a linkelt oldalt se nyisd meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Ja tényleg ez egy oldal, de csak azért hittem, hogy eredeti mert 146 ezren like-olták.
2021. ápr. 6. 14:44
8/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, egy csomó tudatlan birka.
9/9 anonim válasza:
Ahhoz hogy meghívót tudj küldeni elite ranggal kell rendelkezned, amit vagy rengeteg feltöltéssel, vagy fizetéssel tudsz kapni. Amikor ismerősöknek küldtem meghívót nekem is elő kellett fizetnem a prémiumra, amiből a legkisebb azt hiszem egy ezres(megnézni most nem tudom, idegesített hogy állandóan zaklat hogy fizessek elő, úgyhogy automatikusan átirányít a böngészőm a premium oldalról a főoldalra - annyit meg nem ér az egész hogy kikapcsoljam).
De persze úgy van ahogy korábban írták, meghívót árulásért kitiltás jár és így tovább, de hacsak nem vagy elite a meghívóküldés közvetve pénzbe kerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!