Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt be a telefonom...

Miért nem tölt be a telefonom egy oldalt, mikor minden más oldalakat pedig betölt a telefonom?

Figyelt kérdés
Hiába kapcsoltam ki a wi-fit is és a telómat is, akkor is azt az egy oldalt valamiért nem képes a telóm betölteni.
2021. ápr. 6. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne válaszolni, ha megadnád

-milyen telefon (Márka, típus),

-böngésző (chrome, samsung browser, opera, firefox, brave, stb),

-illetve hogy mi a konkrét url. ( [link]

2021. ápr. 6. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Samsung Galaxy A5

Google Crome a böngésző

2021. ápr. 6. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Na már csak a webcím hiányzik.

Illetve az, hogy mobilinternet, vagy wifi? Illetve ha wifi, akkor a saját otthoni, vagy valami nyilvános (pályaudvar, kávézó, pláza, bolt, stb wifije)?

2021. ápr. 6. 13:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Otthoni wi-fi, de már betöltötte az oldalt.

Lehet olyan is, hogy az oldal bizonyos darabig fejlesztés, vagy frissítés alatt áll, mint ahogy néha szokott a facebook is és olyankor nem enged be embereket.

2021. ápr. 6. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy még mindig nem írtad le, hogy melyik oldalról van szó, így a legutolsó felvetésedre nem fogunk tudni válaszolni.
2021. ápr. 6. 15:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Az oldal pont a Gyakori kérdések volt, ma délelőtt, így ezért a kérdést laptopról tudtam délután ki írni.
2021. ápr. 6. 19:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Más oldalakat a facebookot, a youtube-ot azt persze betöltötte a telefonom délelőtt, csak pont ezt az oldalt nem. Ezért írtam ki a kérdést laptopról.

De azóta már telóról vagyok itt az oldalon.

2021. ápr. 6. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha a Facebook működött, akkor megnézhetted volna ott a gyakori oldalát. Ki is rakták a posztot kora délelőtt, hogy rövid ideig nem lesz elérhető az oldal. Tervezett leállás volt.
2021. ápr. 6. 20:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor nem csak az én telómon nem működött.
2021. ápr. 6. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!